CHANTI Blog

Nikkel i smykker

Nikkel i smykker

06.04.2022

Nikkel er et sølvhvitt, skinnende overgangsmetall som brukes i mange smykker for å bevare fargen på metallet. Les mer om hva nikkel er og funksjonen til nikkel i smykker, nedenfor. 

Fortsett å leseNikkel i smykker
Giftering

Giftering

06.04.2022

Det kan være vanskelig å finne de riktige gifteringene. Alt fra metaller, edelstener og uttrykk skal vurderes. Denne guiden tar deg et skritt nærmere å finne de perfekte gifteringene som er perfekte for deg.  

Fortsett å leseGiftering
Rengjøring av smykker

Rengjøring av smykker

06.04.2022

Er du i tvil om hvordan du rengjør smykkene dine? Vi har satt sammen en oversiktlig smykkepleieguide for deg som ønsker å rense smykket selv.

Fortsett å leseRengjøring av smykker
Kombiner øredobber

Kombiner øredobber

06.04.2022

Det er mange forskjellige måter å style hullene i ørene på. En populær trend er å kombinere forskjellige øredobber. Noen foretrekker tannregulering, andre er tilhengere av ørepropper, og noen noe helt tredje. Ved å kombinere øredobber er det ingen begrensninger. 

Fortsett å leseKombiner øredobber
Verdt å vite om sølv 

Verdt å vite om sølv 

06.04.2022

Sølvsmykker går aldri av moten, og kan krydre ethvert antrekk med sin enkelhet. Vi har samlet mye fakta slik at du kan få svar på dine spørsmål om sølvsmykker.

Fortsett å leseVerdt å vite om sølv 
Gaver til studenten 2022

Gaver til studenten 2022

04.04.2022

Å bli student er en veldig spesiell anledning å feire. Det nærmer seg tid da vi opplever glade studenter på gata. Men hva er den perfekte studentgaven 2022? Her har vi satt sammen en guide for å gjøre det enklere for deg å få ideer til studentgaver til en student du ønsker å skjemme bort. 

Fortsett å leseGaver til studenten 2022
Smykker med gravering

Smykker med gravering

31.03.2022

Mangler du en personlig gave eller det siste elementet for din egen unike stil? - da har du kommet til rett sted. Les videre under og få mye inspirasjon til smykker med gravering. 

 

Fortsett å leseSmykker med gravering
Stempel

Stempel

31.03.2022

For at et smykke skal selges som metallene gull, sølv, platina eller palladium, er det fastsatt et presist sett med regler for minimumsmengden av forestående metaller som et smykke må inneholde for å få et stempel .

Fortsett å leseStempel
Verdt å vite om gull

Verdt å vite om gull

30.03.2022

Gullsmykker går aldri av moten, og de kan krydre ethvert antrekk med sin enkelhet. Vi har samlet mye fakta slik at du kan få svar på dine spørsmål om gullsmykker.

Fortsett å leseVerdt å vite om gull
Innpakning til smykker

Innpakning til smykker

30.03.2022

Vi vet alle at den beste gaven kommer i den minste esken. Les mer om alle CHANTIs gaveesker og innpakninger nedenfor, slik at du kan lære mer om hva smykkene dine kommer i.

Fortsett å leseInnpakning til smykker
Trender med forlovelsesringer

Trender med forlovelsesringer

30.03.2022

Det kan være vanskelig å finne de rette forlovelsesringene. Alt fra metaller, edelstener og uttrykk skal vurderes. Denne guiden tar deg et skritt nærmere å finne de perfekte forlovelsesringene som er perfekte for deg.

Fortsett å leseTrender med forlovelsesringer
Oppbevaring av smykker

Oppbevaring av smykker

30.03.2022

Smykker fortjener å oppbevares riktig slik at de beholder sitt vakre uttrykk. Nedenfor kan du lese mer om hvordan du best oppbevarer smykkene dine.

Fortsett å leseOppbevaring av smykker

Items 37 to 48 of 64 total

Vis per side