Hvite diamantarmbånd

Pris
Produkt
 1. Armbånd
Materialer
 1. Forgylt sølv
Steintype
 1. Diamant
Farge
 1. Hvit
Form
 1. Rund
Smykkemerker
 1. Aagaard
 1. Aagaard armbånd i forgylt sølv med og 1 briljantslipte hvite diamanter.
  Veilederpris 451,-
  CHANTI-pris 451,-

Armbånd med hvite diamanter fås i mange attraktive design og materialer, og vi har mange fine diamant armbånd for kvinner og jenter. En armbånd med hvit diamant vil fullføre hver look. Vi har ett armbånd fra Aagaard med en vakker hvit diamant og armbånd fra Månesten i sølv eller forgylt sølv med diamanter. Bli kveldens midtpunkt med en stilig armbånd med hvite diamanter.

Briljant armbånd

Kjøpe vakre briljant armbånd her. Vi har mange stilige diamant armbånd, med ekstremt vakre og moderne utseende. Et armbånd med briljant vil passe alle kvinner og gjøre deg mer attraktiv. Unn deg selv eller noen du kjenner med en eksklusiv briljant armbånd. Hvis du bestiller et armbånd med briljanter eller andet armbånd på Chanti du kan spare en masse penger og til og med få den levert på døren. Det er enkelt og ukomplisert.

Brilliant armbånd

Brilliant armbånd - Vakker armbånd med diamanter her. Vi har mange stilige diamant armbånd med ekstremt vakre og moderne uttrykk. En armbånd med diamanter vil passe alle kvinner og gjøre deg mer attraktiv. Unn deg selv eller noen du kjenner med en eksklusiv diamant armbåndet. Hvis du bestiller et armbånd med diamanter hos CHANTI, kan du spare mye penger og selv få den levert på døren. Det er enkel og grei.