Yin og Yang anheng

 1. Yin og Yang anheng i sølv med blank og børstet overflate.

  passer til sølvkjede med bredde:
  slange maks: 1,4 mm
  venezia max: 1,4 mm
  Veilederpris 710,-
  CHANTI-pris 616,-
 2. Yin og Yang anheng i forgylt sølv med blank overflate og 1 fasettslipte hvite steiner og 1 fasettslipte svarte steiner.

  passer til gullkjede med bredde:
  slange maks: 1,0 mm
  venezia max: 1,2 mm
  Veilederpris 351,-
  CHANTI-pris 304,-
 3. Yin og Yang anheng i sølv med blank overflate og 1 fasettslipte hvite steiner og 1 fasettslipte svarte steiner.

  passer til sølvkjede med bredde:
  slange maks: 1,0 mm
  venezia max: 1,2 mm
  Veilederpris 312,-
  CHANTI-pris 273,-

Yin Yang anheng i mange former og fasonger. Felles for alle våre Yin og Yang anheng er deres design, men de kommer i flere størrelser og former av de kjente kinesiske tegn. Ganske korrekt beskriver faktisk Taijitegnet som så inneholder Yin og Yang, men i Vesten har det fått navnet Yin og Yang signere på folkespråket. Uansett hva du kaller det, vil du få en fin anheng som kan brukes i alle sammenhenger og bli en fast del av stilen din. Vi har alltid lave priser, og du kan vanligvis spare mellom 25-70% på våre yin og yang smykker og andre former.

Anheng med Yin og Yang

Anheng med Yin og Yang med den kjente symbol. Ying Yang er et symbol på kinesisk filosofi og er mye brukt i store deler av Vesten. Det er en del av Taiji eller Tai Chi. Med en anheng med Yin og Yang kan du lage din forbindelse med Kina, filosofi, eller bruke den fordi du liker begrepet. Valget er ditt og hos CHANTI vil du finne mange fine anheng med Yin og Yang. Vi har anheng i en rekke varianter.