Smykkeskrin dåpsgave

Smykkemerker
  1. Nordahl
  1. Veilederpris 350,-
    CHANTI-pris 324,-
  2. Veilederpris 306,-
    CHANTI-pris 289,-

Smykkeskrin til barn i flotte design. CHANTI har et bra utvalg av smykkeskrin for enhver smak. Så du kan helt sikkert finne et smykkeskrin som vil vekke glede hos mottakeren. Smykkeskrin er velegnet som gave, men kan likedan kjøpes i andre sammenhenger. Et smykkeskrin kan brukes resten av livet og er utrolig brukbart for barnet. Alle våre smykkeskrin er billige, og du sparer faktisk minst 10 % i forhold til butikkprisene. Så du har muligheten til å kjøpe billige smykkeskrin og gjøre en god handel. Du kan til og med få smykkeskrinet ditt tilsendt uten å løfte en finger. Bestill billige smykkeskrin hos CHANTI, og slipp strevet i butikken. Vi leverer alltid raskt og sikkert.

Hvorfor gi et smykkeskrin i dåpsgave?

Smykkeskrin er en god dåpsgave, da det er noe du kan ha glede av lenge. Gir du et smykke i dåpsgave, er det opplagt å også gi et smykkeskrin hvor smykket kan oppbevares.

Hvilken gravering til smykkeskrin som dåpsgave?

CHANTI har et bredt utvalg av flotte smykkeskrin, og mange av dem kan lages med gravering, så gaven blir ekstra personlig. Vanligvis er barnets navn og mulig fødselsdato gravert på smykkeskrinet, men du kan velge hva du skal si.

Hvilket smykkeskrin å velge?

Smykkeskrin er et av de klassiske valgene til dåpsgave og det er mange å velge mellom. Det viktige er at du velger en du tror barnet vil like. Vurder om det skal være ganske enkelt eller skille seg litt mer ut i øynene. Du kan velge et enkelt hjerteformet smykkeskrin som kan graveres eller det flotte runde smykkeskrinet med krone og vakre blomstermotiver.
Smykkeskrin barnedåp

Smykkeskrin dåp er en fin gave til alle prinsesser. Du kan finne mange billige små og store smykker på CHANTI. Vi har variasjoner i alle prisklasser og størrelser, avhengig av hva du er ute etter. Smykkeskrin dåp er en gave som er sikker på å bli verdsatt av alle unge jenter. Jenter elsker å oppbevare smykker og personlige eiendeler. En smykkeskrin dåp vil også sørge for orden i en jentas rom, så det ikke flyter med smykker over. Vi har et godt utvalg av smykkeskrin og andre dåpsgaver, slik at alle kan finne det de søker. Enten du er en liten / store smykker, vil du finne det på denne siden. Alle jenter vil være glad for en smykkeskrin dåp.

Læs mere
Læs mindre
    Kategorier