Ankelkjeder i gull

Pris
 1. moderne BNH ankelkjede i 14 karat gull med rund overflate.
  Veilederpris 7735,-
  CHANTI-pris 7361,-
 2. BNH ankelkjede i 8 karat med fasett overflate.
  Veilederpris 5415,-
  CHANTI-pris 4871,-
 3. BNH ankelkjede i 14 karat gull med blank overflate.
  Veilederpris 9469,-
  CHANTI-pris 8526,-
 4. BNH ankelkjede i 8 karat med fasett overflate.
  Veilederpris 5517,-
  CHANTI-pris 4973,-
 5. BNH ankelkjede i 14 karat gull med fasett overflate.
  Veilederpris 9937,-
  CHANTI-pris 8951,-
 6. Enkel BNH ankelkjede i 14 karat gull med fasett overflate.
  Veilederpris 7548,-
  CHANTI-pris 7183,-
 7. BNH ankelkjede i 14 karat gull med rund overflate.
  Veilederpris 7361,-
  CHANTI-pris 6996,-

Ankelkjeder gull - Kjøp gull ankelkjede her. Vi har et stort utvalg av ankelkjeder gull i vakre design og lave priser. Deretter må du gjøre en god deal å finne et billig ankelkjede i gull i dag. Vi har versjoner i en rekke design, former og motiver. Alle kan finne en ankelkjede som passer din personlige stil på Chanti.no. Se det store utvalget gjennom og finne den perfekte ankelkjede i gull. Du har alltid 30 dagers returrett når du handler hos CHANTI. Så kjøp en ankelkjede i gull umiddelbart og få den levert raskt. Det er enkelt, og du vil motta den i en vakker gaveeske.

Gullankelkjeder for kvinner

Gullankelkjeder for kvinner til sommeren. Vi har et stort utvalg av fine ankelkjeder i gull og mange andre materialer. Alle kan finne en passende ankelkjede og gjør seg klar for sommeren. Gullankelkjeder for kvinner kan kle seg i alle ankler og gjøre deg mer attraktiv. En ankelen er en feminin smykke som gir føttene en stilig og elegant utseende. Gull ankelkjeder for kvinner vil kle opp alle jenter og kvinner og gi din sommer ser noe ekstra. Finn et gullankelkjede på denne siden og spare penger. CHANTI er betydelig billigere enn utsalgspris. Hvis du bestiller en ankel kjeden her, får du den levert raskt og rett på døra.

 

Hvor lang skal et ankelkjede i gull være?

En ankelkjede i gull skal være lang nok til å nå rundt ankelen, uten å stramme. De vanligste lengdene på ankelkjeder i gull for kvinner er rundt 24-28 cm, men det avhenger selvfølgelig av størrelsen på ankelen din.

Hvilket ben skal et ankelkjede i gull være på?

Det er helt opp til deg hvilken ankel du bruker ankellenken i gull på. Imidlertid velger mange høyrehendte kvinner oftest høyre ankel.

Hva signaliserer en ankelkjede i gull?

For hundrevis av år siden hadde ankelkjeder i gull en spesiell symbolikk, men i dag signaliserer detblot stil.