1. SALE
  Veilederpris 1181,-
  CHANTI-pris 858,-
  EXTRA 70% 263,-
 2. SALE
  Veilederpris 866,-
  CHANTI-pris 700,-
  EXTRA 80% 140,-
 3. SALE
  kolleksjonsprøve perlemors ring i forgylt sølv
  Veilederpris 1181,-
  CHANTI-pris 254,-

Perlemor ring - Du kan kjøpe en vakker perlemor ring på denne siden, og bestille en vakker perlemor ring. Vi har mange perlemor ringer i vårt utvalg av smykker. Bestill en perlemor ring og du vil få det tilsendt på døren, og du kan ende opp med en god lagring. På denne siden finner du alle våre ringer med perlemor. Du vil finne ringer i en rekke utførelser, størrelser og materialer på dette nettstedet. Du kan se hele utvalget av perlemor smykker eller se alle våre andre steintyper.

Ring med perlemor

Kjøp en fin ring med perlemor på Chanti.no. Vi har mange moderne ringer i perlemor, som har vakker design som vil appellere til de fleste kvinner. Vi legger stor vekt på alle våre smykker følger de siste trendene og har en høy kvalitet. Det gjelder også for vår ring med perlemor. Bla gjennom vårt utvalg av perlemor ringer og andre ringer og få den levert raskt.

Sølvringer med perlemor

Sølvringer med perlemor finnes i en lang rekke forskjellige farger og design. Perlemor er det laget som finnes i skallet på en perlemusling og kan være f.eks. hvitt eller lavendelfarget. Se utvalget av sølvringer med perlemor her.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier