Smykker med gravering

Smykker med gravering

Personlige smykker 

Vil du ha unike smykker som kan tilpasse stilen din? Da er våre smykker med gravering det perfekte valget for deg. Smykker fungerer som strålende tilbehør til ethvert antrekk. Smykker med gravering kan gjøres personlige og har dermed en helt spesiell betydning. Gravering er kanskje den eldste metoden for å tilpasse smykker, og når det gjøres godt, kan det være en kunstform i seg selv. Med personlige smykker som er så populære akkurat nå, har mange trendsettende smykkemerker nå en rekke moderne ringer, anheng og armbånd som kan graveres med initialer, navn eller korte meldinger. 

Når du velger et smykke til deg selv eller noen andre, velger du på en måte allerede noe som er personlig. Du velger en vare basert på spesifikke farger, materialer eller smykketyper som passer akkurat deg eller mottakeren. Du kan imidlertid utvide denne personaliseringen med inskripsjoner, graveringer, navn, bokstaver, initialer, spesielle emblemer eller logoer. Det riktige smykket kan være en dypt personlig gjenstand, eller bare et vakkert smykke som er spesielt skreddersydd for deg eller mottakeren. Enten det er tillegg av en enkel initial eller en mer detaljert hemmelig melding, er det en kunst å kjøpe og lage personlige smykker. Du kan bruke personlige smykker for å uttrykke deg selv, ved å vise et annet menneske at du bryr deg om dem. På grunn av vår store prisklasse skal det ikke være vanskelig å finne personlige smykker hos oss. Hos CHANTI har vi et bredt utvalg av ulike typer personlige smykker. Alt fra navnekjeder, til graverte nøkkelringer. Et personlig smykke er den perfekte gaven til en du bryr deg om, enten det er med et stjernetegn, et jubileum eller en navnegravering, det gir smykket en helt spesiell affeksjonsverdi. 

 doubledouble

Navnekjeder 

Navnesmykker har lenge vært en måte å uttrykke sin personlige stil på. I dag er det hundrevis av valg, enten du er interessert i noe konservativt eller mer edgy. Noen av de mest personlige smykkene er de med navnegravering. Enten det er til deg selv eller en gave til noen du bryr deg om, kan navnekjeder ha en helt spesiell betydning, og er et smykke du eller mottakeren vil kunne bære hele livet. Du finner våre smykker med navnegravering i sølv , forgylt sølv , gull og hvitt gull , så det er noe for enhver smak. Finn våre navnekjeder her. 

Navnekjeder i kursiv 

I viktoriansk tid hadde noen europeere navnebrosjer, og omtrent samtidig innenfor den jødiske tradisjonen hadde mange anheng som sa "mizpah" for å indikere at de var skilt fra en kjær. Men for mange mennesker kommer navnekjedene fra Sarah Jessica Parkers Sex and the City-karakter, Carrie Bradshaw, som berømt bar et navneskilt på showet etter at stylisten hennes opplevde at mange barn i New York bar disse smykkene. I dag er det mange som omtaler navnelapper som «Carrie-kjeder», og anser showet som et utgangspunkt for at stilen har blitt populær, selv om den faktisk stammer mye, mye lenger tilbake. Vårt personlige klassiske navnekjede i kursiv får ethvert navn eller meningsfylt ord til å se helt fantastisk ut takket være en vakker, flytende font med perfekte blomster som fremhever bokstavene. Den ideelle stilen for alle som elsker vakre, sofistikerte klær og smykker. Hver stilig kvinne bør ha en egendefinert navnekjede i smykkeskrinet. 

De klassiske navnekjedene i kursiv er alltid et trygt valg som kan sette et personlig preg på smykkene dine. Ønsker du noe enda mer unikt, finnes de også med anheng, for eksempel et lite hjertekuttet anheng i zirkon. Stav navnet ditt i skarp stil eller skulpturert i en flytende skrifttype. Alle navnekjedene våre har en polert overflate slik at de glitrer vakkert i lyset. Du vil elske det fantasifulle utseendet til dette personlige navnekjedet. Den klassiske skinnende designen går aldri av moten. 

 navnekjede med stein

Dog tags

De firkantede halskjedene kalt dogtags er veldig spesiell. De ble opprinnelig brukt i militæret som en identifikasjonsbrikke, men har siden blitt et tidløst statement-smykke. Denne typen kjede er for deg som ønsker et enkelt smykke som enkelt kan personaliseres med gravering. Enten det er ditt eget navn, navn/navn på noen du bryr deg om, en spesiell date eller noe helt annet, kan du få det gravert inn i et hundemerke. Finn våre dogtags her. 

doubledouble

Hjertekjeder 

Hjertet er det universelle symbolet på kjærlighet, og hjertekjeder er derfor det perfekte personlige smykket du kan gi til noen du er glad i. Hos CHANTI kan du finne et stort utvalg av forskjellige hjertekjeder med gravering. For eksempel kan det klassiske knuste hjertet du og noen du bryr deg om dele. 

Navneøreringer, armbånd og ankelkjeder 

I tillegg til navnekjeder har vi også et blandet utvalg av øredobber, armbånd og ankelkjeder med gravering. Disse navnesmykkene kommer i alle former og størrelser, så du kan designe et smykke som er helt unikt. Navnesmykker passer perfekt til jubileumsgaver, konfirmasjonsgaver med mer, og du finner dem i ulike metaller og med perler eller edelstener. 

Romantiske smykker 

Forlovelsesringer, bryllupsbånd og andre 'smykkepar' er toppselgere når det kommer til personlige smykker. Par ønsker ofte meningsfulle meldinger, som hverandres navn eller initialer, en følelse av kjærlighet, bryllupsdatoen eller datoen de møttes. Populære smykker i denne kategorien inkluderer følgende: 'Løfteringer', bryllupssmykker, jubileumssmykker, navneanheng og hjerteanheng med parets navn inngravert. 

 doubledouble

Smykker til familien 

Smykker for mor er en populær type personlige familiesmykker. Alternativene inkluderer følgende: Edelstenringer påskrevet med barnas navn, stablebare ringer, mor- og barn-anheng med mors navn inngravert på baksiden, mor-anheng, medaljer eller sjarm. 

Søstersmykker er også vanlig. Søstre kan bære de samme ringene med inskripsjoner som "Always Sisters", "Sisters Forever" eller andre meningsfulle setninger. Delbare halskjeder der hver søster bærer et halvt hjerte, en sirkel eller en annen anhengsform på sitt eget halskjede er også populære. 

Andre familiesmykker inkluderer graverte anheng til familietrær, armbånd til etternavn, familiefotosmykker og familiefødselsringer, halskjeder og armbånd. 

Vennskapssmykker, som søstersmykker, består ofte av to lignende smykker eller halvdeler av et anheng eller sjarm. Spesielle kallenavn, meldinger eller fraser, som "venner" eller "Venner for alltid", kan graveres inn i vennskapssmykker. Lagdelte vennskapskjeder og tilpassede vennskapsarmbånd er andre måter å vise ditt nære vennskap på. 

 navnekjede med 2 navn

Smykker med gravering for barn 

Graverte smykker er også perfekt for barn. Våre graverte barnesmykker er ekstra unike, da de finnes i alle former og størrelser. Det er smykker til fotballgutten, for de som elsker dyr og natur, og mye mer. 

Herresmykker med gravering 

Herresmykker er også tilgjengelig med gravering. Enten det er armbånd, halskjeder eller mansjettknapper, kan du sette ditt eget personlige preg på dem med gravering. Spesielt er imidlertid merkelapper og ID-skilt populære herresmykker som er enkle og stilige, men som også kan personaliseres. Hvis du allerede eier et smykke som du vil ha gravert, kan du gå til din lokale gullsmed og få en spesiell dato, navn eller annet gravert gratis. 

Nøkkelringer med navn 

Er du ikke interessert i smykker, tilbyr vi også et utvalg av nøkkelringer med navnegravering i form av hjerter, sirkler eller en søt liten firkløver som passer perfekt til nøkkelringen som du alltid har med deg. Finn våre graverte nøkkelringer her. 

Sjekk våre siste innlegg!