Kvarts halskjede

Materialer
 1. Forgylt sølv
 1. Sølv
Farge
 1. Blå
 1. Hvit
 1. Grønn
 1. Gul
 1. Lilla
 1. Rosa
 1. Rød
 1. Multifarget
Form
 1. Rund
Smykkemerker
 1. Aagaard
 1. SALE
  Rund kvarts halskjede i sølv med anheng i sølv
  Veilederpris 884,-
  CHANTI-pris 796,-
  EXTRA 30% 560,-
 2. Aagaard halskjede i sølv lilla ametyst blå kvarts
  Veilederpris 866,-
  CHANTI-pris 823,-
 3. SALE
  ID Fine IDN026GDBLUE/ROSE Ibiza armbånd i forgylt sølv rosa kvarts blå akvamarin
  Veilederpris 1269,-
  CHANTI-pris 1146,-
  EXTRA 40% 691,-

Kvarts halskjeder i elegant design som klær alle kvinner. Så søker du en ny kjede, våre halskjeder med kvarts vil være det riktige valget. Du vil nyte en kvarts halskjede og vi har dem i mange utførelser og størrelser. CHANTI har halskjeder for alle, uansett smak eller stil. Se våre mange halskjeder gjennom og bli fristet. Vi har svært lave priser, selv om smykker er holdt i samme høye kvalitet. CHANTI har et stort utvalg av kvarts smykker så vel som mange forskjellige steintyper.

Halskjede med kvarts

Halskjede med kvarts i gull eller sølv med vakker kvarts går bra med en sommerkjole i forskjellige nyanser. En rose kvarts kjede for kvinner og jenter kan blant annet brukes til både hverdag og spesielle anledninger. Utvalget er stort hos CHANTI, så kjøp din kvarts eller rosenkvarts halskjede på CHANTI.

Kvarts halskjeder 

Kvarts halskjeder - Bestille en eksklusiv kvarts halssmykke her. Vi har et godt utvalg av kvarts halskjeder som passer alle kvinner. Du vil sikkert være glad på en kvarts halskjede og kan brukes med nesten alle typer klær. Hvis du kjøper halskjeder på CHANTI, kan du spare opptil 70%, og vi sender alltid varene på kort tid. Nyt fordelene og bestille en kvarts halssmykke umiddelbart.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier