Gaver til studenten 2022

Gaver til studenten 2022

Hva er en student? 

Hvert år møter vi en rekke ny klekkede studenter mot slutten av juni. Det er mange forskjellige veier man kan gå for å ende opp med å kunne kalle seg student. En student betyr ganske enkelt at du har bestått en av de seks mulige utdanningene. Studenttradisjonen i Danmark går langt tilbake. Det antas at opphavet til de nordiske studenttradisjonene går tilbake til midten av 1800-tallet. Under feiringen av studenten velger mange å holde en stor studentfest. Det er mange forskjellige studentfestideer, men viktigst av alt, det handler om å feire slutten på videregående sammen med venner og familie. Underveis har de mange ulike tradisjonene, og ikke minst hatten, endret seg. Det har imidlertid ikke gjort gleden eller lysten til å feire mindre. Mange elever får gaver som belønning. Det kan imidlertid være vanskelig å finne den perfekte gaven. Hos CHANTI har vi mange eksempler på den perfekte gaven til studenten 2022. Det kan for eksempel være et studentkjede eller armbånd. Se vårt utvalg av smykker og gode salg her. 

Fargen på hatten 

Studentluen markerer et gjennomført utdanningsløp, og for mange unge har den blitt en viktig identitetsmarkør. Tidligere var studentluen forbeholdt de røde og blå fargene, men i dag er gatebildet fylt med farger fra hele regnbuen når studenter hopper ut i forsommermånedene. Det er 18 ulike utdanninger som feirer studentenes eksamen med luen som markør, og det er derfor også 18 ulike luefarger. I dag er studentluen den absolutt viktigste delen av enhver student eller studenters studentantrekk. Hos CHANTI har vi smykker i alle regnbuens farger, og det er derfor rikelig anledning til å finne det perfekte smykket i de riktige fargene til studenten og hans eller hennes studentantrekk. Se vårt store utvalg for studenten her. 

 studentlue blå

Studentgaver til henne 2022 

Det er mange måter å glede en ny klekket kvinnelig student på. En av disse er et vakkert smykke som er valgt med omhu. På denne måten vil eleven bli minnet om den spesielle dagen med et smykke du kan bruke i mange år, og alltid kan se tilbake på. Nedenfor har vi samlet en rekke ideer til smykker til en student som du har i nærheten. Nedenfor er en rekke eksempler på perfekte studentgaver til henne i 2022. 

Den enkle gaven 

Det er mange forskjellige studentgaveideer som kan treffe enhver student smak. Hvis et studentkjede med anheng blir for mye, har vi i CHANTI mange alternativer til den perfekte gaven. Er studiet ditt mer for enkle smykker som kan brukes til enhver anledning, så har vi også et bredt utvalg av dette. Her handler det om å gå for stilen som eleven har. Det kan avhenge av farge, form eller noe helt annet. En idé til et enkelt smykke som du aldri går galt med i byen er en enkel kjede. Vi har et stort utvalg av halskjeder, både om du ønsker å gjøre gaven mer personlig med et navnekjede, eller bare et av våre andre populære alternativer. Se vårt enorme utvalg av halskjeder her . 

Den "fine" gaven 

Trenger du å finne en ide til en gave til henne som har alt og ønsker å gi noe ekstra iøynefallende? Vi har et bredt utvalg av eksempler på smykker til en student som ikke nødvendigvis er studentarmbånd med anheng. Her er en skinnende edelsten et utmerket eksempel. Vårt sortiment tilbyr mange forskjellige typer stein som kan glede studenten din. Et par fine diamantøreringer vil være en sikker vinner for alles smykkekolleksjoner. Diamanter er kvinnens beste venn, og er generelt en populær gaveide. De prangende diamantene finnes hos CHANTI i mange forskjellige varianter. Ørestikker er et godt bud på en klassisk øredobb, som gir et stilig utseende. Kreoler, som mange kjenner som bøyler, kan gi et mer moderne og ungdommelig utseende, som vil være en klar hit for en ung student. Du finner vårt store utvalg av høykvalitets diamantøreringer, samt lave priser her. 

 doubledouble

Studentgaver til ham 2022 

Det er mange måter å glede en ny klekket mannlig student på. En av disse er et vakkert smykke som er valgt med omhu. På den måten vil eleven bli minnet om den spesielle dagen med et smykke du kan bruke i mange år, og alltid se tilbake på. Nedenfor har vi samlet en rekke ideer til smykker til en student som du har i nærheten. Nedenfor er en rekke eksempler på perfekte studentgaver til ham 2022. 

Smykker for menn 

Mange kjenner problemet med å finne den perfekte gaven til ham. Men frykt ikke, vi har funnet et godt tilbud på en gave som passer enhver type fyr. Et smykke er alltid et enkelt og trygt valg når det kommer til å gi gaver generelt. Både til ham og henne. Mange menn ønsker å holde smykkene sine enkle, for å beholde det maskuline utseendet, men likevel legge ekstra til ens personlige uttrykk. Et spesielt populært smykke for menn er halskjeder, spesielt med en tykk kjede. Hvis det skal være mindre enkelt, kan du kjøpe en kjede med anheng. For eksempel en ‘dogtag’. Du kan lese mer og se vårt utvalg av herresmykker her. 

Smykker med studentluer 

Hos CHANTI har vi et bredt utvalg av smykker som vil passe perfekt for en student. Et populært valg er smykkene våre med studentlueanheng. Her kan du finne et passende smykke til den unike anledningen, uavhengig av luens farge og elevens kjønn. Vi tilbyr ikke bare ulike farger på hatten, men også varianter av smykket. Både studentarmbånd med fin lue, enkelt studentkjede med anheng og charms formet som en lue, avhengig av elevens stil. Dette studentsmykket vil fullføre ethvert studentantrekk. Studentsmykket er den perfekte gaven til studenten som har alt. Hvis du mangler studentgaveideer, kan du finne våre studentsmykker her. 

 doubledouble

Hva koster en gave til studenten? 

En gave til studenten trenger ikke koste en formue. Hos CHANTI finner du gaver i alle prisklasser til både han og henne. Enten det er øredobber, armbånd, halskjeder, anheng eller annet, finnes det noe for enhver smak og enhver prisklasse. For eksempel har vi dette kjedet med studentlue-anheng i rhodinert sølv. Dette smykket er ideelt for den ny klekkede studenten som ønsker et enkelt smykke som symbol på fullført utdannelse. Finn smykkene og resten av vårt brede utvalg her. 

Studentgaver 2022 

Det er alltid vanskelig å finne ut hva man skal gi i gave. 'Liker eleven dette?', Og 'hvilken farge er best?'. Dette er et problem som kan løses relativt enkelt. Smykker går aldri av moten og er derfor en sikker vinner for både ham og henne. Hos CHANTI har vi studentsmykker i alle former og størrelser, så du kan garantert finne den rette gaven til ham eller henne. Enten det er studentlueanheng, Dannebrogsflagg eller noe helt annet, kan du utforske smykkeuniverset vårt og se de mange mulighetene. Vårt råd er å undersøke de siste trendene og stilene, siden mange unge mennesker ønsker å følge de siste motene. Vi har samlet en oversikt over våre bud på årets studentgave nedenfor. Du kan utforske videre på nettsiden vår her. 

En personlig studentgave 

Hvordan finner jeg en personlig gave til studenten? En personlig gave kan ha mange former og farger, som avhenger av ditt forhold til studenten. Hos CHANTI finner du smykker i alle former og størrelser, og det er derfor rikelig med mulighet til å tilpasse kjøpet til akkurat ham eller henne. Når du velger et smykke til en annen person er det på en måte allerede personlig, da du har valgt ut akkurat dette smykket i disse fargene og formene til eleven. Ønsker du å utvide personaliseringen kan du i CHANTI designe smykker med graveringer som navn, initialer, datoer eller mer. Dette kan bidra til å gjøre smykkene enda mer personlige. Avslutningsdagen er en spesiell og viktig dag for studenten, og gaven vil reflektere nettopp dette – noe spesielt og gledelig. En god og personlig studentgave avhenger derfor ikke av pris, men av hvilke tanker som ligger bak og hva smykket reflekterer, nemlig ditt forhold til studenten.

Vi håper du likte å lese guiden vår og at den brakte deg ett skritt nærmere å kjøpe den perfekte gaven. 

 

Sjekk våre siste innlegg!