Perlemor anheng

Farge
 1. Hvit
 1. Rosa
Form
 1. Rund
 1. Dråpe
 1. Livets tre
 1. Kors
Smykkemerker
 1. Støvring Design
 1. Veilederpris 621,-
  CHANTI-pris 525,-
 2. SALE
  20,5 mm Støvring Design livets tre halskjede med anheng i 8 karat med Forgylt sølv halskjede
  Veilederpris 3456,-
  CHANTI-pris 3115,-
  EXTRA 40% 1873,-
 3. SALE
  Veilederpris 1120,-
  CHANTI-pris 840,-
  EXTRA 70% 254,-

Perlemor anheng i gull eller sølv er for den motebevisste og stilig kvinne. Du kan finne et stort utvalg av perlemor anheng til kvinner hos CHANTI, der du kan kombinere perlemor anheng med din favoritt halskjede i sølv eller gull. Bestill i dag, og du vil få perlemor anheng i en vakker boks i postkassen din raskt.

Sølvanheng med perlemor

Sølvanheng med perlemor fås i en lang rekke forskjellige farger. Perlemor er det laget som finnes i skallet på perlemuslinger. Se CHANTIs utvalg er sølvanheng med perlemor her. Du kan se hele utvalget av perlemor smykker eller se alle våre andre steintyper.

Perlemor anheng

Perlemor anheng kan løfte alle halskjeder. Det er ingen tvil om at anhenget har en stor innvirkning på hals kjede uttrykk. Et vakkert anheng i perlemor, kan gjøre en stor forskjell for alle halskjeder og bidra til å gjøre det bedre. Finn et perlemor anheng på denne siden og fornye din stil og spesielt dine halskjeder. Vi har mange anheng å tilby, så liker du ikke perlemor anheng kan du definitivt finne andre kule anheng på CHANTI.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier