Navnekjeder i forgylt sølv

Form
 1. Bokstaver
 1. Kuler runde
 1. Rund
 1. Firkantet
 1. Sport
Kjedetyper
 1. Kule
Kjøn
 1. Barnsmykker
 1. For menn
 1. Navnehalskjede med anheng i forgylt sølv
  Veilederpris 1006,-
  CHANTI-pris 910,-
 2. Navnehalskjede med anheng i forgylt sølv
  Veilederpris 1269,-
  CHANTI-pris 1059,-
 3. Fotball Navnehalskjede med anheng i forgylt sølv
  Veilederpris 901,-
  CHANTI-pris 788,-
 4. Veilederpris 1348,-
  CHANTI-pris 1050,-
 5. SALE
  Veilederpris 560,-
  CHANTI-pris 481,-
  EXTRA 70% 149,-
 6. Veilederpris 709,-
  CHANTI-pris 639,-
 7. Veilederpris 919,-
  CHANTI-pris 840,-
 8. Veilederpris 709,-
  CHANTI-pris 639,-
 9. Veilederpris 709,-
  CHANTI-pris 639,-

Navnekjeder i forgylt sølv, finn et navnekjede i høy kvalitet. Vi har et bredt utvalg av navnekjeder i forgylt sølv, og alle har moderne design. Ønsker du å se hele sortimentet av navnekjeder, finner du det her. Er du på utkikk etter et navnekjede har du altså gode muligheter for å finne det hos CHANTI. Vi har navnekjeder for enhver smak, uansett er det et ytterst personlig smykke. Gled deg selv eller en du kjenner med et pent navnekjede i forgylt sølv. Bestiller du et navnekjede hos oss, kan du spare opptil 50 %. Så det er gode grunner til å kjøpe navnekjeder hos oss. Se igjennom utvalget vårt, og finn din favoritt. 

Forgylte navn kjede

Forgylte navnesmykker er klassikkeren over dem alle. Navnesmykker vil aldri gå av moten, så gjør deg selv eller noen du er glad i med en av CHANTI smykke navn halskjeder. CHANTI har et bredt utvalg av navnhalskjeder for alle. En forgylt navn kjede på CHANTI er laget av beste kvalitet, og når du kjøper fra oss, sparer du 25% - 70%, og du har levert pakken på døren. Enklere blir det ikke.

 

Hva er et navnekjede?

Et navnekjede i forgylt sølv er et kjede med et gitt navn, som enten er en del av selve kjedet eller rett og slett er gravert.

Hvor mye koster navnekjeder i forgylt sølv?

Prisen på et navnekjede i forgylt sølv er vanligvis lavere enn på navnekjeder i gull eller hvitt gull. Hos CHANTI finner du et bredt utvalg av ulike navnekjeder i forgylt sølv i ALLE prisklasser.

Hva skal stå på et navnekjede?

Mange velger typisk fornavn til et navnekjede i forgylt sølv, men det er ingen begrensninger på hvilket navn de skal velge. Det kan også være et etternavn eller kallenavn, hvis det er det du vil. Hva du velger å ha på avhenger også av utformingen av navnekjedet, da flere av våre navnekjeder kan ha så mange som tre navn.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier