Victoria kjeder

Materialer
 1. Sølv
 1. Forgylt sølv
Lengde
 1. 38 cm
 1. 42 cm
 1. 45 cm
 1. 50 cm
 1. victoriakjede i forgylt sølv 45 cm x 2,2 mm
  Veilederpris 986,-
  CHANTI-pris 748,-
 2. victoriakjede i forgylt sølv 42 cm x 2,2 mm
  Veilederpris 901,-
  CHANTI-pris 672,-
 3. Tøft victoriakjede i sølv 50 cm x 2,9 mm
  Veilederpris 646,-
  CHANTI-pris 536,-
 4. kort victoriakjede i forgylt sølv 38 cm x 2,2 mm
  Veilederpris 833,-
  CHANTI-pris 595,-

CHANTI har mange kjeder i alle slags materialer, størrelser og kjedetyper, inkludert våre vakre victoria halskjeder, som er preget av de vakre flate koblinger. Alle har muligheten til å finne et halskjede som matcher deres personlige stil, siden vi har et bredt utvalg av kjeder og victoria halskjeder. Bestiller du en victoria halskjede med oss, får du smykket sendt i en fin gaveeske, og du kan også spare penger på våre victoria kjeder.

Gull victoriakjeder

Gull victoriakjeder er klassiske kjeder som kan brukes til alle anledninger. Du finner et stort utvalg av victoriakjeder i gull i forskjellige tykkelser hos CHANTI. Klikk inn og bli fristet av de mange gode tilbud og lekre varer hos CHANTI. CHANTI er Norges største smykkeside på nettet.

Sølv victoriakjeder

Victoriakjeder i sølv er kraftige, men elegante kjeder som kler enhver kvinne. Victoriakjeder i sølv finnes i flere lengder og tykkelser. Se utvalget her. Finn her den perfekte julegave, bursdagsgave, studentgave eller bare hvis du vil glede en du er glad i.

Victoria kjeder

Victoria kjeder er flotte, unike kjeder. CHANTI selger victoriakjeder i både sølv og gull og i forskjellige bredder. Victoriakjeder kan brukes både med og uten anheng. Se utvalget her.

Victoriakjeder i gull

Victoriakjeder i gull er et godt kjøp, de kan brukes til både hverdag og fest. Victoriakjeder i gull er vakre både med og uten anheng. Finn et utvalg av victoriakjeder i gull hos CHANTI i dag. Spar 25 % - 70 % hos CHANTI, og få levert fra dag til dag.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier