Ring med perle

Materialer
 1. Forgylt sølv
 1. Sølv
Form
 1. Blomster
 1. Veilederpris 1173,-
  CHANTI-pris 945,-
 2. multifarget ring i forgylt sølv
  Veilederpris 525,-
  CHANTI-pris 490,-
 3. Veilederpris 691,-
  CHANTI-pris 578,-
 4. perle ring i forgylt sølv
  Veilederpris 525,-
  CHANTI-pris 490,-
 5. perle ring i forgylt sølv
  Veilederpris 919,-
  CHANTI-pris 665,-
 6. Veilederpris 499,-
  CHANTI-pris 455,-
 7. SALE
  Veilederpris 753,-
  CHANTI-pris 569,-
  EXTRA 60% 228,-
 8. multifarget ring i forgylt sølv
  Veilederpris 525,-
  CHANTI-pris 490,-

Ring med perle i mange utførelser - Vi har en ring med perle som passer akkurat din stil. Alle våre perle ringer er slank og stilig. De vil sikkert ta godt vare på deg som en kvinne. Hvis du bestiller en ring med perle på CHANTI, kan du spare penger og gjøre en god deal. Du kan vanligvis spare opp til 70% på butikkprisene. Kjøp en billig ring med perle i gull eller sølv for engros priser og spare penger. Det er enkel og grei. Lyst til se alle våre ringer, finner du dem her.

Hvor kan man kjøpe perleringer?

Du kan kjøpe vakre perleringer her hos CHANTI. I vårt brede sortiment finner du alt fra vakre abstrakte ringer, til vakre perleringer i mange forskjellige prisklasser!

Hva passer perleringer til?

Perler passer godt til alt og er ikke like dyre som for eksempel diamanter. Finn vakre perleringer her hos CHANTI.

Hva koster en perleringer?

Perleringer trenger ikke koste mye. Hos CHANTI finner du perleringer i alle prisklasser, fra enkle sølvringer til vakre hvitt gullringer.
Perleringer for kvinner

Det er ingen tvil om at vulstringer er det perfekte valget for kvinner. De er vakre, grasiøs og elegant på samme tid. Noe som appellerer til de fleste. Du kan selv bære perle ringer i mange ulike sammenhenger. Det kan være på fester, på jobb eller når du bare vil se appetittvekkende ud. Alternativene er mange og utvalget av perleringer er store på Chanti.dk.

Sølvringer med perle

Sølvringer med perle er veldig flotte og elegante og finnes i mange forskjellige design. Sølvringer med perle kan med fordel brukes både til hverdag og fest. Se CHANTIs utvalg av perleringer her. Du har alltid 30 dagers full returrett.

 

Ring med hvit perle

Ring med hvit perle - Kjøp en fin perle ring her. CHANTI har et bredt utvalg av ringer med perler i mange materialer og design. Bla gjennom vårt utvalg av ringer, kan du være sikker på å finne det du leter etter. En ring med hvit perle ville være et godt valg, som du vil få god bruk av. Den kan brukes hvor som helst og passer alle typer klær. Alltid bestille dine smykker og ringer på CHANTI og dra nytte av våre gunstige priser og god service når du kjøper smykker og en ring med en hvit perle.

Ring med grå perle

Ring med grå perle - Elegant vakker perle ring her. Vi har mange vakker ringer med perler, og våre grå ringer med perler vil sikkert være et godt valg. Alle kvinner vil være glad for en ring med grå perle, og det vil gi deg en mer kultivert og grasiøs uttrykk. Se alle våre ringer med perler gjennom og finne en perle ring med grå perler som passer din smak.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier