Cup cake øredobber

 1. cup cake øredobber i sølv med blank overflate og 2 fasettslipte rosa krystaller og glatt rosa emalje og glatt hvit emalje.
  Veilederpris 222,-
  CHANTI-pris 214,-
 2. kake emalje øredobber for barn i sølv med blank overflate og glatt multifarget emalje.
  Veilederpris 383,-
  CHANTI-pris 344,-
 3. vakre cup cake øredobber i sølv med blank overflate og glatt rosa emalje og glatt hvit emalje og briljantslipt blå emalje.
  Veilederpris 230,-
  CHANTI-pris 207,-
 4. søte cup cake øredobber i sølv med blank overflate og glatt multifarget emalje.
  Veilederpris 222,-
  CHANTI-pris 214,-
 5. cup cake ørestikker i sølv med blank overflate og glatt multifarget emalje.
  Veilederpris 252,-
  CHANTI-pris 222,-
 6. Aagaard cup cake øredobber i sølv med og glatt rosa emalje og glatt blå emalje og glatt lyseblå emalje og glatt rosa emalje.
  Veilederpris 451,-
  CHANTI-pris 405,-
 7. vaffelis øredobber i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 214,-
  CHANTI-pris 191,-
 8. cup cake ørestikker i sølv med blank overflate og briljantslipt rosa emalje.
  Veilederpris 222,-
  CHANTI-pris 168,-
 9. Aagaard cup cake øredobber i sølv med og glatt blå emalje og glatt lyseblå emalje og glatt rosa emalje og glatt rosa emalje.
  Veilederpris 375,-
  CHANTI-pris 337,-

Er du på utkikk etter søte og morsomme øredobber, så finner du dem her. Cup cake øredobber er fylt med farge og glede. Cup cake øredobber til jenter, med sine rike farger veldig visuelle, og derfor er de populære blant unge kvinner eller for kvinner som ikke er redd for å vise sin barnslige side. Og hvem liker ikke cup cakes? Kjøp et par rosa cup cake sølv øredobber for deg selv eller for den unge jenta og vise den barnslige siden fremover. Foruten cup cake øredobber vil også frukt øredobber, øredobber med dyr krone øredobber stjerne øredobber og hjerte øredobber i menyen til venstre. Se det store utvalget af øredobber, og unn deg selv eller noen du bryr deg med, for eksempel, noen søte cup cake øredobber. Du kan også finne øredobber i mange andre former og motiver her.