Kombiner øredobber

Kombiner øredobber

Hvordan bære og kombinere flere øredobber 

Det er mange grunner til å få hull i ørene, men mange velger det da det er et elegant tilbehør som kan piffe opp ethvert antrekk. Det finnes et stort utvalg av alle mulige forskjellige øredobber å velge mellom når det gjelder å finne din egen stil. Du kan gå for en mer klassisk stil med enkle øredobber, eller du kan velge de mer prangende statement-øreringene som stjeler oppmerksomheten. Som noe helt tredje kan du velge å mikse og matche øredobber i ulike stiler, størrelser og merker, og på den måten gjøre looken til din helt egen. 

gullbelagte øredobber

De siste årene har trenden vært å ha mer enn ett enkelt hull i øret. Mange har to – eller flere – hull i hvert øre, og dette har gitt helt nye muligheter til å matche ulike stiler. Når du har mer enn ett hull i hvert øre, kan du også oppnå svært forskjellige utseende, avhengig av hva slags øredobber du blander. Hos CHANTI kan du kjøpe forskjellige øredobber enkeltvis, og du kan derfor kombinere dem akkurat slik du ønsker for å oppnå den perfekte komposisjonen. 

zirkon øredobber

Kreoler 

Kreolske øredobber er et must-have i smykkesamlingen din. Det finnes mange varianter av denne øredobben og du kan derfor oppnå forskjellige utseender med denne typen øredobber. Det er både de mer enkle og feminine, og så er det de mer rå og chunky versjonene av kreoler. Ved å kombinere flere ulike kreoler i ulike størrelser i samme øre kan du dermed blande både det rå og det feminine utseendet. 

Det har blitt veldig populært å ha en større kreol i "fremre" hull i øret, og en mindre med eller uten anheng, i neste hull. Dette gir et fint utseende som får øret til å se utsmykket og fint ut. 

doubledouble

Ditt valg av bøyler avhenger også mye av frisyren din og om håret er satt opp eller løst. Hvis håret ditt er løst, er et par klassiske bøyler aldri et dårlig valg. Er håret ditt derimot satt opp, kan du gå all in og velge en eller flere litt villere øredobber. Her er store eller mer chunky kreoler et opplagt valg. 

Hos CHANTI.dk har vi et stort utvalg kreoler i mange forskjellige størrelser, stiler og med eller uten anheng, som du kan se ved å trykke her. 

enkle øredobber

Bland mellom metaller 

Når det gjelder å blande smykkene sine, er det ingen regler for hva som er rett og galt. Det er alltid spennende å prøve noe nytt, og mange ideer springer ofte ut av å sitte og prøve det ut. En av de nyere trendene er nettopp å blande smykker, men hvor ulike metaller er i fokus. Det gir et unikt og livlig utseende å blande gull med sølvøreringer og det kan gjøres på flere forskjellige måter. Dette kan gjøres ved å blande alle mulige forskjellige typer øredobber, som f.eks. bøyler , øreplugger eller øreklokker . Når du blander øredobber i forskjellige metaller som gull og sølv, fremhever du også de forskjellige smykkene. Det skaper et mer uforsiktig og moderne utseende som er veldig oppdatert. 

doubledouble

Enkle eller statement øredobber? 

Statement øredobber har lenge vært en dominerende trend og det ser ikke ut til å endre seg ennå. Tvert imot, øredobbene må være enda større og enda mer bemerkelsesverdige enn før. Statement øredobber er kommet for å bli og det er flere måter å oppnå en look med iøynefallende øredobber. Oppdater øredobbersamlingen din med øredobber med dusker, perler eller pyntede bøyler. Hopp inn i det! Det viser individualitet og mot til å skille seg ut fra mengden. 

Selv om statement-øredobber er den dominerende trenden akkurat nå, er de enklere øredobber, som øredobber, fortsatt en tidløs look som aldri går av moten. Du klarer enkelt å skape en fengende look hvis du har flere hull i hvert øre, og på denne måten " stabler " øredobbene dine. 

gullbelagte øredobber

Er du generelt til en enklere look, er det også lurt å matche smykkene dine, og lage en rød tråd mellom smykkene du har på deg. Den røde tråden kan lages ved hjelp av flere forskjellige ting. Du kan for eksempel matche smykkene dine ved å velge øredobber som har samme utseende, samme metall eller er fra samme kolleksjon. Man kunne f.eks. velg noen av våre fine sølv øreplugger og match dem med en sølv øreklokke eller to. Det ville gitt et enkelt, fint og feminint utseende. 

Hvis du ikke kan velge mellom de enkle og støyende øredobbene, kan du velge å kombinere de to. Ved å gjøre dette kan du blande forskjellige størrelser, lengder og metaller. Dette kan gi deg et unikt utseende som folk vil legge merke til. 

Lange øredobber 

I likhet med statement-øreringer er også lange øredobber kommet for å bli. Ørekroker har lenge vært populære , men de siste årene har kjedeøreringer dukket opp. Ørekroker er vanligvis enkle, litt kortere øredobber med en edelsten eller et anheng av søte motiver. Ørekroker er det perfekte smykket for den klassiske kvinnen, siden de er enkle, tidløse og kan brukes til alt. Ørekroker kan også enkelt kombineres med et par søte ørepropper eller kanskje en kreol. Du finner alle våre ørekroker her.. 

Øredobber med kjede er lengre enn ørekroker, og stjeler derfor litt mer av oppmerksomheten. Det finnes mange forskjellige typer kjedeøreringer. Både feminine og noen som gir et mer rått utseende. I vårt sortiment har vi både abstrakte kjedeøreringer, kjedeøreringer med perler og andre edelstener. Kjedeøreringer har blitt veldig populære når du kombinerer flere øredobber. Du kan enten velge flere øredobber med kjede, eller kombinere dem med et sett vakre bøyler eller øredobber . Ved å kombinere øredobber med kjede kan du skape ditt helt eget unike utseende. Du finner alle våre kjedeøreringer her . 

Det viktigste er at du føler deg komfortabel med smykkekombinasjonen du har på deg. Gjør den til din egen, og ha det gøy med å blande og matche alle slags øredobber i smykkeskrinet ditt, for å finne den perfekte kombinasjonen som passer akkurat deg! 

Sjekk våre siste innlegg!