Materialer
 1. Gull
 1. Forgylt sølv
 1. 14 karat gull
 1. Sølv
Farge
 1. Hvit
 1. Rosa
 1. Brun
 1. Multifarget
Form
 1. Rund
 1. Oval
 1. Dråpe
 1. Hjerter
 1. Blomster
 1. Veilederpris 4191,-
  CHANTI-pris 3666,-
 2. Rund kvarts halskjede i sølv med anheng i sølv
  Veilederpris 884,-
  CHANTI-pris 796,-
 3. multifarget anheng i forgylt sølv
  Veilederpris 919,-
  CHANTI-pris 753,-
 4. SALE
  Veilederpris 1015,-
  CHANTI-pris 674,-
  EXTRA 60% 271,-
 5. SALE
  dråpe anheng i rodinert sølv og forgylt sølv
  Veilederpris 744,-
  CHANTI-pris 578,-
  EXTRA 70% 175,-
 6. SALE
  blomst anheng i forgylt sølv
  Veilederpris 621,-
  CHANTI-pris 446,-
  EXTRA 80% 96,-
 7. Veilederpris 8531,-
  CHANTI-pris 7788,-

Kvarts anheng i hvitt gull, gull eller sølv er vakker og tidløs anheng. Du kan finne et bredt utvalg av rosenkvarts anheng til kvinner og jenter hos CHANTI, og du kan kombinere kvarts eller rosenkvarts anheng med din favoritt halskjede i sølv, hvitt gull eller gull som du vil. Bestill i dag, og du vil få kvarts anheng eller andra kvarts smykker leveres i en vakker boks på døren i løpet av dager. Du finner også et stort utvalg av smykker i mange forskjellige steintyper.

Anheng med kvarts

Anheng med kvarts er laget av vakker edelsteiner. Og på CHANTI er det viktig at kvaliteten er høy, men likevel til en fornuftig pris. Et anheng med kvarts har et unikt uttrykk som vil passe perfekt for nesten alle halskjeder. En kvarts anheng kan gi den nødvendige løft til gamle kjeder, som de trenger for å gjøre dem mer attraktive. Så hvis du ønsker å gi litt ekstra liv til din kjede, bør du kjøpe en stilig anheng med kvarts. 

Sølvanheng med kvarts

Sølvanheng med kvarts kan du kjøpe her til nesten ingen penger. Kvarts kan være f.eks. røykfarget eller rosa. Se CHANTIs utvalg av sølvanheng med kvarts.

Kvarts anheng 

Kvarts anheng med vakre edelstener. Anheng med kvarts har et unikt uttrykk som vil passe perfekt inn i nesten alle halskjeder. En kvarts anheng for halskjeder kan gi alle et løft, og gjøre det mer attraktivt. Kvarts er en fin stein. Så hvis du ønsker å gi litt ekstra liv til din halskjede, bør du kjøpe en kvarts anheng eller en av våra andra anheng. Du får det sendt til døren din og du har alltid 30 dagers returrett hvis du ombestemmer deg.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier