Vakre diamantringer

Månestein ring

 1. Enkel rund ring i 9 karat gull med blank overflate og 1 cabochonslipte hvite månestein og 2 fasettslipte hvite zirkoner.
  Veilederpris 1913,-
  CHANTI-pris 1607,-
 2. firkantet rosa månestein ring i sølv med blank overflate og 1 fasettslipte rosa månestein og fasettslipt hvit zirkon.
  Veilederpris 543,-
  CHANTI-pris 444,-
 3. månestein ring i sølv med blank overflate og 1 cabochonslipte champagnefargede månestein.
  Veilederpris 545,-
  CHANTI-pris 418,-
 4. firkantet månestein ring i sølv med blank overflate og fasettslipt hvit zirkon og 1 cabochonslipte lilla månestein.
  Veilederpris 558,-
  CHANTI-pris 459,-
 5. firkantet forgylt fingerring i sølv med blank overflate og fasettslipt hvit zirkon og 1 fasettslipte rosa syntetiske rubiner.
  Veilederpris 566,-
  CHANTI-pris 459,-
 6. fin månestein ring i oksidert sterlingsølv med blank overflate og 1 cabochonslipte hvite månestein.
  Veilederpris 427,-
  CHANTI-pris 332,-

På denne siden kan du se vår vakre månestein ringer. Vi har mange vakre månestein ring i vår store smykker utvalg. Vi har ringer for alle. Bestill en månestein ring, og du vil få det tilsendt på døren, og du kan gjøre gode besparelser. På denne siden finner du alle våre månestein ringer. Du kan finne ringer i en rekke utførelser, størrelser og materialer.

Ring med månestein

CHANTI har alltid fingeren på pulsen av motetrender og det nyeste smykker på markedet. Så hvis du ønsker å kjøpe moderne smykker, det skjer her. Du kan blant annet finne en vakker ring med en månestein, som er en av våre mange ringer. En ring med en månestein vil se bra ut på de fleste kvinner. Se alle våre månstein ringer gjennom på denne siden og få den sendt til din dør. Alle kan finne en passende ring på Chanti.no, enten du liker månestein eller andre edelsteiner.