Månestein halskjede

 1. Firkløver halskjede i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv
  BLACK -20%
  firkløver halskjede i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv med sandblåst overflate og 1 fasettslipte hvit månestein.
  Veilederpris 819,-
  CHANTI-pris 536,-
  BLACK FRIDAY -20% 428,-
 2. Hvit månestein halskjede i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv
  BLACK -20%
  hvit månestein halskjede i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv med blank overflate og 1 cabochonslipte hvit månestein.
  Veilederpris 750,-
  CHANTI-pris 574,-
  BLACK FRIDAY -20% 459,-
 3. dråpe anheng med halskjede i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv med sandblåst overflate og 1 fasettslipte hvit syntetiske månestener og fasettslipt hvit zirkon.
  Veilederpris 903,-
  CHANTI-pris 184,-
 4. Moderne månestein halskjede i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv
  BLACK -20%
  moderne månestein halskjede i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv med sandblåst overflate og 1 fasettslipte hvit månestein.
  Veilederpris 834,-
  CHANTI-pris 643,-
  BLACK FRIDAY -20% 514,-

Halskjeder med månestein har en fin uttrykk. Et uttrykk som appellerer til de fleste kvinner, og kan gjøre en positiv forskjell i ditt personlige uttrykk. Ønsker du å fornye deg, eller unne deg selv, en kjede med månestein vil være et godt valg. Månestein halskjeder kan brukes i mange sammenhenger og ved å bestille smykker på CHANTI kan du også spare penger og tid.

Månestein halskjeder

Et halskjede med månestein i gull eller sølv med vakker månesteiner går bra med en sommerkjole i forskjellige nyanser. Et halskjede med månestein for kvinner og jenter kan brukes til hverdag og spesielle anledninger, og utvalget er alltid stor på CHANTI. Alle halskjeder med månestein har et unikt utseende som vil gjøre brukeren mer stilig. Et halskjede med månestein er eksklusiv og vil passe i nesten enhver sammenheng. Unn deg selv eller en venn med et smykke med månestein. Det er en vakker edelstein som bidrar til et flott design.