Armbånd i stål

Steintype
 1. Onyks
 1. Turkis
Farge
 1. Svart
 1. Brun
 1. Grønn
 1. Gul
 1. Turkis
 1. Nordahl andersen armbånd i stål
  Veilederpris 516,-
  CHANTI-pris 490,-
 2. Nordahl andersen armbånd i stål mørkegrønn turkis
  Veilederpris 613,-
  CHANTI-pris 586,-
 3. Nordahl andersen armbånd i stål svart onyks
  Veilederpris 613,-
  CHANTI-pris 583,-
 4. panserarmbånd i stål x 8 mm
  Veilederpris 438,-
  CHANTI-pris 403,-
 5. Nordahl andersen brune armbånd i stål brun tigerøye
  Veilederpris 613,-
  CHANTI-pris 578,-
 6. armbånd i stål x 6 mm
  Veilederpris 403,-
  CHANTI-pris 376,-
 7. Nordahl andersen armbånd i forgylt stål
  Veilederpris 691,-
  CHANTI-pris 656,-
 8. Veilederpris 700,-
  CHANTI-pris 630,-

Stål armbånd er vakker og gi mannen et maskulint uttrykk. Du har gode muligheter til å finne kule stål armbånd. Vi har et bredt utvalg av elegante stål armbånd som alle har en god kvalitet. Armbånd i stål kan du få på CHANTI i mange forskjellige design, motiver og materialer. Vi har stål armbånd for alle. Alle våre armbånd i stål har god kvalitet og langvarig. Du vil raskt komme til å sette pris på vår stål armbånd og kan brukes i mange sammenhenger. Bestill en fin stål armbånd på nettstedet og motta den i en fin gaveeske. Vi har lave priser, og kan alltid tilby rask levering. Vi har alltid lave priser, og du kan vanligvis spare mellom 25-70% på våre armbånd og andre smykker.

Hvilken størrelse stålarmbånd?

Størrelsen på stålarmbåndet er bare omkretsen av håndleddet. Hvis omkretsen på håndleddet ditt (løst målt) er 18 cm, må du derfor velge et stålarmbånd på 18 cm.

Hvilken hånd har man stålarmbånd på?

Det er helt opp til deg hvilket håndledd du bruker stålarmbånd på. Har du en klokke på venstre håndledd kan det være smart å sette stålarmbåndet til høyre.

Kan menn bruke stålarmbånd?

Stålarmbånd er en av de vanligste typene smykker menn går med. De er mer rustikke enn andre armbånd og er derfor det perfekte herresmykket.
Stål armbånd for menn

Vakker stål armbånd for menn - Finn et moderne stålarmbånd. Vi har et bredt utvalg av elegante stålarmbånd til menn som vil passe de fleste. Alle våre armbånd har design som følger den nåværende trenden, og det gir dem et unikt utseende. Et begrep som folk flest ønsker å påføre seg selv. Så er du en ny smykke, våre stål armbånd for menn være et godt valg. De har trendy design og god holdbarhet. Samtidig relativt tidløs, noe som betyr at du kan nyte dit armbånd i mange år. Du kan bruke stål armbånd for menn i mange sammenhenger, og det vil raskt bli en fast del av din personlige stil. Kjøp en fin armbånd i stål er over og motta den i en fin gaveeske. Vi sender det raskt, og du vil alltid ha 30 dagers returrett.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier