Kjeder i lær

 1. halskjede i lær 50 cm x 3,0 mm
  Veilederpris 263,-
  CHANTI-pris 236,-
 2. halskjede i lær 45 cm x 3,0 mm
  Veilederpris 236,-
  CHANTI-pris 201,-
 3. halskjede i lær 55 cm x 3,0 mm
  Veilederpris 289,-
  CHANTI-pris 263,-
 4. halskjede i lær 50 cm x 5,0 mm
  Veilederpris 315,-
  CHANTI-pris 289,-
 5. halskjede i lær 55 cm x 4,0 mm
  Veilederpris 315,-
  CHANTI-pris 289,-
 6. halskjede i lær 50 cm x 4,0 mm
  Veilederpris 289,-
  CHANTI-pris 263,-
 7. halskjede i lær 45 cm x 5,0 mm
  Veilederpris 289,-
  CHANTI-pris 263,-
 8. halskjede i lær 45 cm x 4,0 mm
  Veilederpris 263,-
  CHANTI-pris 236,-
 9. halskjede i lær 55 cm x 5,0 mm
  Veilederpris 359,-
  CHANTI-pris 315,-

Kjede i lær med en naturlig look, vi har et bredt utvalg av kjeder i lær. Hos CHANTI finner du et utvalg av kjeder i skinn i mange forskjellige farger. Et lærkjede kan brukes til alle typer anheng og er velegnet til både kvinner og menn. Leter du etter et flott skinnkjede, har du kommet til det rette stedet. Du kan med sikkerhet finne et attraktivt kjede i lær hvis du ser igjennom vårt sortiment. Sett pris på deg selv eller en du kjenner med et pent skinnkjede som passer til de fleste personer. Hvis du bestiller et fint skinn halskjede, vil du få den sendt rett til dørstokken i en vakker gaveeske.

Kjeder i lær

Lær halskjede med vakker design. CHANTI har et bredt utvalg av skinnkjeder i forskjellige former og design. Alle kan finne en passende skinn halskjede som matcher deres personlige stil. Hvis du kjøper en skinn halskjede med oss, kan du gjøre en god avtale og spare penger. Vi er betydelig billigere enn butikk prisene fordi vi selger på engros-priser. Dette betyr at du kan vanligvis spare mellom 25%-70% på våre smykker. Bla gjennom valg av skinn halskjeder og finne en modell som passer din personlige stil. Vi sender din skinn halsbånd i en fin gaveeske raskt og trygt. Du vil alltid ha 30 dagers returrett hvis du skulle angre. Bestill din halskjeder på siden og slippe bryet i butikken.

Sølv skinnkjeder

Skinnkjeder med sølv kan fås med og uten anheng, vi har mange skinnkjeder med sølv. Et skinnkjede med sølv gir smykket et helt særligt preg, og er bl.a. gode smykker til menn. Se utvalget av skinnkjeder med sølv, og spar alltid 25 - 70 % ved å handle hos CHANTI. Du har alltid 30 dagers full returrett. Sett pris på deg selv med et pent skinnkjede med sølv, og få det levert raskt.

Kjeder i skinn

Kjeder i skinn er meget populære, finn et billig skinnkjede her. Du kan finne skinnkjeder i mange forskjellige farger og design. Hos CHANTI finner du et stort utvalg av skinnkjeder til billige priser, så du kan finne akkurat det kjedet som passer til deg. CHANTI er Norges største smykkeside på nettet og har et bredt utvalg av skinnkjeder for enhver smak.

Skinnhalskjede med anheng

Hos CHANTI finner du et bredt utvalg av lær halskjede med anheng i mange forskjellige farger og anheng. Du kan finne blant annet smykke lær med anheng i hjertene og abstrakte former med zirkonia. Et skinn halskjede med anheng er egnet for både menn og kvinner, men utvalget er størst for kvinner. Bestill en hyggelig lær halskjede med et anheng med oss og spare penger og få smykkene levereret raskt i attraktive gaveesker .

Skinnhalskjede uten anheng

Skinn kjede uten anheng er vakker og svært populært fordi du kan velge om du bare ønsker å gå bare med skinn halsbånd alene eller kombinere det med en av dine egne anheng fra gjemmer seg. Hos CHANTI finner du skinn halskjeder uten anheng i mange forskjellige former og farger som kan brukes i alle de samme henge og har god holdbarhet. De har alle flott design og vil sikkert passe deg.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier