Dåpsgaver tallerken

 1. Dåpsgave: prinsesse tallerken i tinn modell: E1067
  Veilederpris 1181,-
  CHANTI-pris 1181,-
 2. Dåpsgave: Mummitrolle tallerken i Rustfritt stål modell: 270-9900
  Veilederpris 490,-
  CHANTI-pris 333,-
 3. Dåpsgave: Kaj og Andrea tallerken i Rustfritt stål modell: 250 8800
 4. Dåpsgave: bamse tallerken i Rustfritt stål modell: 240-7700
  Veilederpris 438,-
  CHANTI-pris 438,-

Dåpsgaver tallerken er søt - Finn en god og søt barns tallerken her. En god tallerken for barn kan være nyttig de første årene av livet. Vi har et godt utvalg av dåps tallerkner, slik at du kan definitivt finne den rette barns tallerken. All vår dåp tallerkner har gunstige priser, og spare deg bryet i butikkene. Du vil få din dåp tallerken levert på døren - enkelt og raskt. Se hele utvalget av dåpsgaver her.

Hvorfor gi en tallerken i dåpsgave?

Ønsker du å gi en dåpsgave som kan brukes hver dag, er en tallerken et godt valg, da det er noe du kan ha glede av i mange år. CHANTI har et bredt utvalg av flotte tallerkener med fine motiver som dyr, hjerter og populære barnefigurer.

Hvilken gravering til dåps tallerkenen?

CHANTI har et bredt utvalg av flotte tallerkener, og alle kan lages med gravering, så gaven blir ekstra personlig. Vanligvis er barnets navn og mulig fødselsdato gravert på tallerkenen, men du kan velge hva du skal si.

Hva slags tallerken gir du i dåpsgave?

Tallerkener er en veldig populær dåpsgave, da det er en gave barnet kan ha glede av lenge, og som kan personliggjøres med gravering. Det finnes imidlertid mange forskjellige typer tallerkener - så hva skal man velge? CHANTI har et bredt utvalg av dåpstallerkener med ulike motiver. Du kan finne en uten motiv eller med enkel gravering av bamser, hjerter eller barnefigurer. Dersom gaven skal være spesielt personlig kan du velge å få gravert navn, fødselsdato eller dåp.
Dåpsgave tallerken

Dåpsgave tallerken med søte motiver - Finn en tallerken for gutter og jenter her. En dåptallerken er en personlig gave - spesielt med valgfri gravering. Hos CHANTI kan du velge mellom flere kjente barn fag. Du sparer 10% når du kjøper en dåp tallerken for jenter og gutter på CHANTI. Bestill barne plate umiddelbart og motta dem raskt

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier