Granat ring

 1. smal multifarget ring i 9 karat gull med blank overflate og 1 fasettslipte røde granater og 1 fasettslipte blå topaser og 1 fasettslipte gule citriner og 1 fasettslipte grønne peridoter og 1 fasettslipte lilla ametyster.
  Veilederpris 3312,-
  CHANTI-pris 3083,-
 2. SALE matt multifarget ring i sølv
  matt multifarget ring i sølv med matt overflate og 2 fasettslipte multifargede opal og 2 fasettslipte røde granater og 2 fasettslipte lilla iolitter.
  Veilederpris 467,-
  CHANTI-pris 130,-
 3. SALE matt multifarget ring i sølv
  matt multifarget ring i sølv med matt overflate og fasettslipt multifarget stein.
  Veilederpris 467,-
  CHANTI-pris 130,-
 4. vakker granat gull ring i 14 karat gull med rhodium med blank overflate og 3 fasettslipte granater og 4 single cut diamanter
  Veilederpris 5753,-
  CHANTI-pris 3504,-

Bestill en vakker granat ring her. Vi har mange fine granat ringer i våre smykker utvalg. Vi har ringer for alle. Hvis du bestiller en granat ring, vil du få det tilsendt på døren. På denne siden finner du alle våre granat ringer. Du vil finne ringer i en rekke utførelser, størrelser og materialer, og husk at du kan bruke disse filtrene til å finne dine favoritter raskt. CHANTI har et stort utvalg av granat smykker så vel som mange forskjellige steintyper.

Gull ring med granat

Finne en fin gullring med granat på CHANTI. Vi har et bredt og variert utvalg av gullringer i en rekke former og med ulike steiner. Alle kan finne en passende gullring med granat på Chanti.no, og de kan også kjøpes til rimelige priser. En gullring med granat har et unikt utseende og en kan styrke din personlige stil.

Ring med granat

Ring med granat - Se alle våre granat ringer her. Vi har samlet hele vårt utvalg av ring med granat her. En granat ring vil kle alle kvinner og gi en spesiell varme. Granat stein har et fint utseende, som passer de fleste. Du kan kombinerer det med en ring og da har du en moderne smykke som kan brukes i nesten enhver sammenheng. Finn en ring med granat på denne siden og gjøre glad deg selv eller en nær bekjent. Alle vil være glad for å få en ring med granat stein.