Dåpgaver rangle

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Rangle til barn, vi har rangler til både gutter og jenter. Så er du på jakt etter en flott rangle til barn, har du gode muligheter for å finne det hos CHANTI. En rangle er en god dåpsgave, og du finner et bredt utvalg av dåpsgaver her på siden. Alle ranglene våre er laget i gode materialer og har flotte design. Bestill en rangle, og få den levert raskt. Du vil alltid motta ranglen din i en pen gaveeske. Fordelen med å kjøpe fra oss er vår bredt og variert utvalg. Faktisk har vi et stort utvalg dåpsgaver, som gjør at alle kan finne det de søker.

Hvorfor gi en rangle i dåpsgave?

Ranglen er en helt tradisjonell dåpsgave, og var faktisk det som ble gitt i dåpsgave i gamle dager. Er du på jakt etter en enkel og tradisjonell dåpsgave er ranglen derfor det perfekte valget, og ønsker du en mer personlig gave kan du få ranglen gravert.

Hvilken gravering for rangler?

CHANTI har et bredt utvalg av flotte rangler, og alle kan lages med gravering, så gaven blir ekstra personlig. Vanligvis er barnets navn og mulig fødselsdato gravert på ranglen, men du kan velge hva du skal si.

Hva koster en rangle?

Rangler ligger i den lidt billigere ende af dåbsgaver, og vores rangler koster kun omkring 400-600 NOK.
Dåpsgaver rangler

Dåpsgaver rangler - finna billige rangler her. Vi  har dåpgaver rangler til alle barn når de fortjener en gave. Alle våre rangler er billige, og du kan spare 10% hvis du kjøper din rangle her. Så hvis du ønsker å kjøpe billig dåp rangler for barn, så er CHANTI nettstedet. Så bestiller ett sølvrangle for barn umiddelbart og nyte fordelene.

Læs mere
Læs mindre
    Kategorier