Ametyst halskjede

Materialer
 1. Forgylt sølv
 1. Sølv
Farge
 1. Lilla
 1. Blå
 1. Multifarget
Form
 1. Rund
 1. Dråpe
Smykkemerker
 1. Aagaard
 1. Veilederpris 1085,-
  CHANTI-pris 928,-
 2. SALE
  Rundt ametyst halskjede i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv
  Veilederpris 928,-
  CHANTI-pris 884,-
  EXTRA 50% 446,-
 3. Aagaard halskjede i sølv lilla ametyst blå kvarts
  Veilederpris 866,-
  CHANTI-pris 823,-
 4. multifarget halskjede med anheng i forgylt sølv
  Veilederpris 534,-
  CHANTI-pris 499,-
 5. multifarget halskjede med anheng i sølv
  Veilederpris 429,-
  CHANTI-pris 394,-

Ametyst halskjede i vakker design. Halskjede med ametyst har et flott utseende og det passer mange kvinner. En ametyst halskjede ville være et godt valg, hvis du er ute etter en ny kjede. Alle kvinner kan bære ametyst halskjeder, og det vil få deg til å skinne på ethvert arrangement. Bestill et vakkert kjede med ametyst på dette nettstedet og få den levert raskt. Ametyst er en vakre lilla stein, og er en av våre mange vakre steintyper.

Ametyst halskjede

Et halskjede med ametyst i gull eller sølv med vakre lilla ametyst går bra med en sommerkjole med lilla, blå eller gule fargetoner. Et halskjede med ametyst finnes i mange former og husk at utvalget er stort på CHANTI.

Halskjede med ametyst

Halskjede med ametyst er moderne halskjeder. Har du lyst til å friske opp utseende, en ametyst kjede være et godt valg. Halskjede med ametyst er stilig og vil sikkert gjøre deg mer attraktiv. CHANTI har mange moderne halskjeder, og du kan vanligvis spare mellom 25-70% når du handler hos oss. Se våre ametyst halskjeder gjennom og velge din favoritt halskjeder. Alle kvinner kan bære et halskjede med ametyst og du kan bruke den på mange anledninger.

 

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier