Innpakning til smykker

Innpakning til smykker

Når du skal kjøpe et smykke til deg selv, din kjære eller noen du bryr deg om, kan det være vanskelig å finne en passende måte å pakke inn det lille stykket av luksus. Heldigvis selger vi i CHANTI flotte gaveesker, som enten følger med gratis eller som kan kjøpes for 5 kroner. Om esken er inkludert eller ikke avgjøres av prisen på bestillingen din. 

Bestillinger under 300 kroner 

For bestillinger under DKK 300 vil du bli belastet DKK 5 for å kjøpe en gaveeske. Dette er fordi transport og toll utgjør en stor del av prisen på gaveesker. I tillegg til dette taper vi penger på plukking, kvalitetskontroll og pakking av småordre, og vi kan derfor ikke lenger gi gratis gaveesker ved ordre under 300 kr. Vi har derfor måttet tilpasse oss kostnadene som har vært med stigende priser på pakking og håndtering av små bestillinger. Det har vi gjort ved å sette opp emballasjeprisen til 5 kroner, så lenge du kjøper for under 300 kroner. 

I tillegg har du mulighet til å kjøpe flere esker hvis det for eksempel er gaver som fortjener en fin innpakning. 

smykkeskrin

Bestillinger mellom 300-500 kroner 

Når du kjøper en bestilling mellom 300 og 500 kroner får du en gratis gaveeske. På de litt dyrere bestillingene trenger du ikke nødvendigvis kjøpe smykkeskrin. Hvis du mener at bestillingen din trenger flere esker (for eksempel hvis du har kjøpt mer enn 1 smykke), kan du kjøpe flere esker for 5 kroner per eske. 

Eskene du enten får eller kjøper er flate bokser. De kommer i to forskjellige størrelser og smykkene dine vil bli pakket i størrelsesboksen som passer til dem. Eskene kan ha halskjeder, ringer eller øredobber, på grunn av det allsidige fôret i esken.  

smykkeskrin

Dyre bestillinger 

Når du legger inn en dyr bestilling på CHANTI.dk, er en eller flere eksklusive smykkeskrin automatisk inkludert. Esken gjenspeiler de verdifulle smykkene, og bidrar samtidig til å holde smykket trygt under frakt. Vi har et eksklusivt utvalg av esker, som gjør at du får en eske som passer til smykkene dine. Enten det er en ring, et par øredobber, et halskjede eller noe helt annet, sørger vi for at esken passer til smykket. 

Spesielt i juletider, eller til andre anledninger for å gi gaver, pakker vi en gratis gavepose som kan pyntes under treet eller på bursdagsbordet. 

doubledouble

Eskene er også perfekte for å oppbevare smykkene dine når du har tatt dem med hjem. Men ønsker du å ha alle smykkene dine samlet på ett sted, kan du også oppnå dette med en av våre smykkeskrin. Smykkeskrin eller smykkeskrin er den optimale måten å oppbevare smykkene dine på, og vil du vite mer kan du lese blogginnlegget vårt om smykkeoppbevaring. 

Sjekk våre siste innlegg!