Topas armbånd

Materialer
 1. Forgylt sølv
Farge
 1. Blå
 1. Hvit
 1. Grønn
 1. Gul
 1. Rød
 1. Multifarget
 1. Grå
 1. Turkis
Form
 1. Rund
 1. Veilederpris 569,-
  CHANTI-pris 560,-
 2. SALE
  Veilederpris 700,-
  CHANTI-pris 639,-
  EXTRA 30% 446,-
 3. SALE
  Veilederpris 578,-
  CHANTI-pris 525,-
  EXTRA 40% 315,-

Topas armbånd er vakker og har en eksklusiv følelse. Alle kvinner vil være stolt over å bære en topas armbånd, siden det vil få enhver kvinne til å skinne. Så trenger du en ny smart armbånd, vår armbånd med topas være det riktige valget. Alle kan ha en topas armbånd og få stor glede av den. Armbåndet kan bæres på alle anledninger og for mange typer klær. Bla gjennom hele vårt utvalg av armbånd og finne den som passer din stil. Hvis du bestiller en topas armbånd med oss, vil du ha nytte av våre lave priser og rask levering. CHANTI har et stort utvalg av Topas smykker, men finner du ikke noe du liker, så kan du se alle våre steintyper her.

Sølv armbånd med topas

Sølv armbånd med topas kler enhver og kan brukes til både hverdag og fest. Topasen fås i mange forskjellige farger, der den blå er den mest alminnelige. Se utvalget er sølv armbånd med topas her, og spar alltid 25 % - 70 % ved å handle vakre armbånd hos CHANTI.

Armbånd med topas

Topas armbånd består av små flotte stener som til sammen danner et unikt armbånd. Topas armbånd er den perfekte gave til enhver kvinne. De søte topas armbånd finnes i et stort utvalg hos CHANTI til gunstige priser.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier