Topas armbånd

 1. vakkert opal armbånd i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv med sandblåst overflate og 1 fasettslipte rosa opal og 2 fasettslipte hvit topaser.
  Veilederpris 803,-
  CHANTI-pris 624,-
 2. rundt blå armbånd i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv med sandblåst overflate og 1 fasettslipte blå turkiser og 2 fasettslipte hvit topaser.
  Veilederpris 452,-
  CHANTI-pris 429,-
 3. Flott blad topas armbånd i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv
  EXTRA 10%
  flott blad topas armbånd i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv med sandblåst overflate og 3 fasettslipte blå topaser.
  Veilederpris 577,-
  CHANTI-pris 515,-
  EXTRA 10% 468,-
 4. SALE rundt topas armbånd i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv
  EXTRA 30%
  rundt topas armbånd i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv med sandblåst overflate og 1 fasettslipte rød syntetiske rubiner og fasettslipt hvit topas.
  Veilederpris 546,-
  CHANTI-pris 499,-
  EXTRA 30% 351,-
 5. Fint blå topas armbånd i sølv med anheng i sølv
  EXTRA 10%
  fint blå topas armbånd i sølv med anheng i sølv med sandblåst overflate og 1 fasettslipte blå topaser.
  Veilederpris 671,-
  CHANTI-pris 593,-
  EXTRA 10% 538,-
 6. vakkert blå topas armbånd i sølv med anheng i sølv med sandblåst overflate og 3 fasettslipte blå topaser.
  Veilederpris 530,-
  CHANTI-pris 476,-
 7. labradoritt armbånd i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv med blank overflate og 1 fasettslipte grå labradoritter og 2 fasettslipte hvit topaser.
  Veilederpris 460,-
  CHANTI-pris 413,-
 8. SALE ID Fine Ibiza armbånd i forgylt sølv grønn peridot røykfarget kvarts rød rhodolitt lemon topas blå iolitt
  EXTRA 30%
  ID Fine Ibiza armbånd i forgylt sølv med og 1 fasettslipte grønne peridoter og 1 fasettslipte røykfargede kvarts og 1 fasettslipte røde rhodolitter og 1 fasettslipte lemon topaser og 1 fasettslipte blå iolitter. modell: IDB013GDMULTI
  Veilederpris 778,-
  CHANTI-pris 778,-
  EXTRA 30% 546,-
 9. SALE ID Fine Ibiza armbånd i sølv grønn peridot røykfarget kvarts rød rhodolitt lemon topas blå iolitt
  EXTRA 30%
  ID Fine Ibiza armbånd i sølv med og 1 fasettslipte grønne peridoter og 1 fasettslipte røykfargede kvarts og 1 fasettslipte røde rhodolitter og 1 fasettslipte lemon topaser og 1 fasettslipte blå iolitter. modell: IDB013SLMULTI
  Veilederpris 585,-
  CHANTI-pris 585,-
  EXTRA 30% 413,-
 10. SALE Rundt armbånd i sølv med anheng i sølv
  EXTRA 60%
  rundt armbånd i sølv med anheng i sølv med sandblåst overflate og 1 fasettslipte hvit kvarts og fasettslipt hvit topas.
  Veilederpris 515,-
  CHANTI-pris 468,-
  EXTRA 60% 187,-

Topas armbånd er vakker og har en eksklusiv følelse. Alle kvinner vil være stolt over å bære en topas armbånd, siden det vil få enhver kvinne til å skinne. Så trenger du en ny smart armbånd, vår armbånd med topas være det riktige valget. Alle kan ha en topas armbånd og få stor glede av den. Armbåndet kan bæres på alle anledninger og for mange typer klær. Bla gjennom hele vårt utvalg av armbånd og finne den som passer din stil. Hvis du bestiller en topas armbånd med oss, vil du ha nytte av våre lave priser og rask levering. CHANTI har et stort utvalg av Topas smykker, men finner du ikke noe du liker, så kan du se alle våre steintyper her.

Sølv armbånd med topas

Sølv armbånd med topas kler enhver og kan brukes til både hverdag og fest. Topasen fås i mange forskjellige farger, der den blå er den mest alminnelige. Se utvalget er sølv armbånd med topas her, og spar alltid 25 % - 70 % ved å handle vakre armbånd hos CHANTI.

Armbånd med topas

Topas armbånd består av små flotte stener som til sammen danner et unikt armbånd. Topas armbånd er den perfekte gave til enhver kvinne. De søte topas armbånd finnes i et stort utvalg hos CHANTI til gunstige priser.