Ear cuff

 1. rund ear cuff i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 357,-
  CHANTI-pris 323,-
 2. blad ear cuff i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 340,-
  CHANTI-pris 306,-
 3. ekte ear cuff i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 323,-
  CHANTI-pris 289,-
 4. ear cuff i forgylt sølv med blank overflate.
  Veilederpris 706,-
  CHANTI-pris 587,-
 5. runde ear cuff i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 264,-
  CHANTI-pris 238,-
 6. rund hjerte ear cuff i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 272,-
  CHANTI-pris 238,-
 7. vinge ear cuff i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 323,-
  CHANTI-pris 289,-
 8. moderne ear cuff i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 315,-
  CHANTI-pris 289,-
 9. runde ear cuff i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 187,-
  CHANTI-pris 162,-

Utvalget av ear cuff til kvinner ses her. Hos CHANTI finner du et variert utvalg av ear cuffs, så det er noe for enhver smak. De fleste av våre earcuff øredobber er i sølv eller forgylt sølv, men du vil også finne ear cuff i rosabelakt sølv og ear cuffs i sølv. Ear cuff sølv øredobber passer de fleste, og er et godt tillegg til smykkekisten.

Hva er earcuffs?

Earcuffs er øredobber som brukes til den øvre, lange delen av øret. Disse øredobbene er runde og åpne, og kan derfor festes til øret uten lås.

Kan du kjøbe én earcuff?

Du kan kjøpe vakre earcuffs hos CHANTI. Du finner både earcuffs sett, og du kan også kjøpe en enkelt earcuff.

Hvilke earcuffs er best?

De beste earcuffser de du liker best! Men hvis du er i tvivl om, hva som ser bra ut på deg, kan du se mer om earcuffs inne på CHANTI's nettside.
Bredt utvalg av earcuff

På denne siden finner du noen earcuff som du kan bruke for de fleste arrangementer. For stor eller liten earcuff som du kan bære både hverdag og spesielle anledninger. Earcuff kan bestilles blant annet sølv, forgylt sølv og svart rhodium sølv. CHANTI butikken mange av våre earcuff, og vi har også mange av de kjente merkene smykker. Det finnes ulike modeller der earcuff blant annet hengende fra øret, sitter over øret, sitter på toppen eller bunnen av øret. Mulighetene er mange, og du kan sikkert finne en vakker og moderne earcuff for deg og din stil.

Billige ear cuffs

Ear cuffs er smarte øre mansjetter. Det er en av mange typer av øredobber, karakterisert ved at de er plassert i midten av øret. En ear cuff er plassert nær ørene og henger derfor ikke dingle som de klassiske øredobber. CHANTI kan tilby et bredt utvalg av billige ear cuffs online. Vi har et stort utvalg av ear cuffs i forgylt sølv, sølv og rhodium. Kort sagt, har vi øredobber for enhver smak.