Hvem er CHANTI?

CHANTI NORGE (org.nr NO 992019417) ble startet i 1995. CHANTI var opprinnelig et grossistfirma som solgte smykker til gullsmeder. Da mulighetene for salg på Internett utviklet seg, valgte CHANTI å starte en egen internettbutikk. I mars 2001 startet CHANTI derfor med å selge direkte til private kunder på Internett.

CHANTI har et formål om å selge smykker i alle prisklasser og når du handler hos www.chanti.no skal du kunne finne akkurat det du mangler.
CHANTI vil yte en god kundeservice, levere raskt og motta retur innen 30 dager. Kunder skal ha en god opplevelse når de handler på www.chanti.no.

Derfor selger CHANTI smykker billig

CHANTI selger høy kvalitet til lave priser. Vi sparer på alle kostnadene, og det kommer kundene våre til gode. Når du handler smykker hos CHANTI, unngår du dyre mellomledd. Du kjøper direkte fra grossisten, noe som betyr at du sparer butikkens normale fortjeneste på cirka 30 til 70 prosent. Ved å handle hos CHANTI unngår du derfor at en butikks kostnader til blant annet lokaler og ansatte blir lagt inn i prisen på varen.

Ekte smykker

CHANTI's smykker er nikkelfrie kontrolleres løpende av FORCEINSTITUTTET i henhold til dansk lovgivning om handel med edelmetaller. Alle våre smykker er derfor stemplet med CHANTI og den respektive promille som angir mengden av edelmetallet i smykket. Vanligvis er smykkene merket med 585 (14 karat gull), 375 (9 karat gull), 333 (8 karat gull) og 925 (sterlingsølv). På ordrebekreftelsen din er det opplyst om du har kjøpt gull eller sølv, samt karat dersom du har kjøpt et diamantsmykke. CHANTI utsteder alltid et diamantsertifikat på alle våre diamantsmykker.

CHANTI bruker syntetiske zirkoner, da er det oppgitt å være et zirkon, så er det et syntetisk zirkon.

Fysisk butikk

CHANTI har IKKE en fysisk butikk. Alt foregår via www.chanti.no.
Det kan ikke hentes eller leveres på en besøksadresse. Alt skal sendes frem og tilbake med Posten.