Vakre diamantringer

Figarokjeder

 1. figarohalskjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 880,-
  CHANTI-pris 650,-
 2. vakker figarohalskjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 1002,-
  CHANTI-pris 727,-
 3. fin figarohalskjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 230,-
  CHANTI-pris 168,-
 4. figarohalskjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 237,-
  CHANTI-pris 176,-
 5. fin kort figarohalskjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 689,-
  CHANTI-pris 589,-
 6. Tynn figarohalskjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 153,-
  CHANTI-pris 115,-
 7. moderne figarohalskjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 926,-
  CHANTI-pris 673,-

En figaro kjeden er en fin kjede som har en spesiell utforming. En figaro kjede vil passe de fleste, og være et godt valg hvis du er ute etter en ny kjede som du vil være i stand til å bære uten anheng. Vi har et stort utvalg av figaro kjedene slik at du kan være sikker på å finne en passende modell her. Hvis du bestiller en kjede på Chanti.no, har du alltid 30 dager til å returnere, og vi leverer raskt. Det er enkelt og billig å kjøpe halskjeder med oss.

Sølv figarokjeder

Figarokjeder i sølv er flotte både med og uten anheng. CHANTI har figarokjeder i sølv i flere lengder i høy kvalitet til gunstige priser. Se utvalget her, og spar alltid 25 % - 70 % ved å handle hos CHANTI. Du har alltid 30 dagers full returrett. CHANTI er Norges største smykkeside på nettet.

Figarokjeder i gull

Figarokjeder i gull kan kjøpes hos CHANTI til gode priser. Ut over figarokjeder i gull finner du mange andre slags gullkjeder i vårt sortiment. Se deg omkring og finn et gullkjede etter din smak. Spar 25 % - 70 % hos CHANTI, og få levert fra dag til dag.

Figaro kjede på 38 cm, 42 cm og 45 cm

En figaro kjede på 38 cm, 42 cm og 45 cm har en spesiell design som appellerer til mange og vil dekorere mest, og figaro kjeder er ikke populær uten grunn. Det er fine halskjeder, som vil utvilsomt gjøre deg mer attraktiv. Du vil finne et godt utvalg av figaro kjeder i 38 cm, 42 cm og 45 cm her. Bestill en figaro kjede med oss, kan du ofte spare opptil 70%.

Figaro kjede i 50 cm, 55 cm og 60 cm

En moderne figaro kjede i 50 cm, 55 cm eller 60 cm kan du finne her på siden, som CHANTI har et bredt utvalg av figaro kjeder i moderne design. Foretrekker du å bære halskjeder med en lengde på 50 cm, 55 cm eller 60 cm kan du finne en passende figaro kjede her. Alle våre kjeder har generelt en høy kvalitet, og du kan ofte spare opptil 70% på noen smykker på CHANTI.