Citrin anheng

Materialer
 1. Gull
 1. Forgylt sølv
 1. 8 karat gull
 1. 14 karat gull
Farge
 1. Gul
 1. Hvit
 1. Blå
 1. Grønn
 1. Lilla
 1. Multifarget
Form
 1. Oval
 1. Hjerter
 1. Dråpe
 1. Veilederpris 5565,-
  CHANTI-pris 5084,-
 2. Veilederpris 3850,-
  CHANTI-pris 3518,-
 3. Veilederpris 849,-
  CHANTI-pris 770,-
 4. Veilederpris 3098,-
  CHANTI-pris 2958,-
 5. multifarget anheng i forgylt sølv
  Veilederpris 919,-
  CHANTI-pris 753,-
 6. Dråpe citrin halskjede i forgylt sølv med anheng i forgylt sølv
  Veilederpris 788,-
  CHANTI-pris 726,-

Citrin anheng i gull, sølv eller hvitt gull for den motebevisste kvinnen. Du finner et stort utvalg av anheng med citrin for kvinner og jenter hos CHANTI, der du kan kombinere gull anheng citrin med din favoritt halskjede i sølv, hvitt gull eller gull. Bestill i dag, og du vil få citrin anheng i sølv eller gull leveres i en vakker boks på døren din raskt. Dette gjelder selvfølgelig alle våre steintyper.

Gull anheng med citrin

Gull anheng med citrin er ideelle for å gi kjedet litt forandring. Med forskjellige gullanheng med citrin kan et enkelt kjede få mange forskjellige uttrykk og brukes både til hverdag og fest. Spar 25% - 70% citrin smykker hos CHANTI, og få levert raskt.

Citrin anheng

Vakker citrin anheng i god kvalitet. Vi har mange fine anheng i citrin, som vil være bra for de fleste halskjeder. Så er du ute etter en ny anheng som kan fornye en kjede, en citrin anheng vil være et godt valg. Hvem som helst kan bruke en citrin anheng og det kan gå til de fleste klær. Finn et fint anheng for din kjede på CHANTI og få den levert rett på døra.

Anheng med citrin

Anheng med citrin er laget av gul stein, noe som bidrar til å skape et vakkert smykke. Anheng med citrin er tilgjengelig på CHANTI til gunstige priser. Klikk inn i dag og se det store utvalget av smykker for både menn og kvinner, inkludert vakre anheng med citrin.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier