Medaljonger i gull

Form
 1. Hjerter
 1. Blomster
 1. Oval
 1. Veilederpris 3927,-
  CHANTI-pris 3749,-
 2. Veilederpris 7132,-
  CHANTI-pris 6248,-
 3. Veilederpris 5415,-
  CHANTI-pris 4752,-
 4. Veilederpris 4233,-
  CHANTI-pris 3851,-

Gull medaljong i ryddig design - Elegant medaljong i gull. CHANTI har et stort utvalg av gull medaljong, og vi har absolutt en medaljong som passer din smak. Du kan bære en gullmedaljong i alle sammenhenger, og som passer til alle stiler. Dette betyr at du vil nyte en gullmedaljong, og vi har mange å velge mellom. Du kan også kjøpe dem til svært gunstige priser på CHANTI. Velg ønsket gull medaljong og bestille det hos oss. Da vil vi sende den i et par dager, og du vil motta den på et trygt gaveeske.

Medaljong gull

Medaljong gull er alltid en moderne smykker. Hos CHANTI finner du et stort utvalg av medaljong gull, så det er definitivt noe for deg. Vi har en medaljong av gull for enhver smak og stil. Det vil være en perfekt mulighet til å ha en nær venn nær hjertet ditt. Det er den perfekte gave, og du sparer 25-70% ved å handle her på CHANTI. Så har du en god mulighet til å kjøpe en billig medaljong gull. Kjøp den her i vår store utvalget, der du har mange medaljonger å velge mellom. Du vil få den levert i en attraktiv gave boksen.

 

Hva er en gullmedaljon?

En gullmedaljong er et slags anheng som kan åpnes og inneholde et lite portrett. Gullmedaljer er vanligvis runde, og kan også fås med gravering.

Hvor kan man kjøpe en gullmedaljon?

Her hos CHANTI kan du kjøpe gullmedaljonger i alle fasonger, materialer og prisklasser - det er noe for enhver smak!

Hvilken gullmedaljong bør jeg kjøpe?

Det finnes mange forskjellige gullmedaljonger, og hvilken du skal kjøpe avhenger bare av din personlige stil. Er du til noe søtt og feminint kan du gå for en liten hjertemedaljong, eller en med gravering. I tillegg har vi også større, skinnende medaljonger, hvis det er det du er interessert i.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier