Produkt
 1. Ringer
 1. Øredobber
 1. Armbånd
 1. Anheng
Materialer
 1. Sølv
 1. Forgylt sølv
Farge
 1. Hvit
Form
 1. Blomster
 1. Margeritt
 1. Kranz og Ziegler margeritt smykke sett i forgylt sølv hvit emalje
  Veilederpris 963,-
  CHANTI-pris 901,-
 2. 15 mm Kranz og Ziegler margeritt anheng i forgylt sølv hvit emalje
  Veilederpris 954,-
  CHANTI-pris 919,-
 3. 10 mm Kranz og Ziegler margeritt øredobber i forgylt sølv hvit emalje
 4. Kranz og Ziegler margeritt smykke sett i sølv hvit emalje
  Veilederpris 788,-
  CHANTI-pris 753,-
 5. SALE
  10 mm kranz og ziegler margeritt ring i forgylt sølv hvit emalje
  Veilederpris 1041,-
  CHANTI-pris 936,-
  EXTRA 20% 753,-
 6. 15 mm Kranz og Ziegler margeritt hvite ring i forgylt sølv hvit emalje
 7. SALE
  11 mm Kranz og Ziegler margeritt øredobber i sølv hvit emalje
  Veilederpris 779,-
  CHANTI-pris 735,-
  EXTRA 50% 735,-
 8. SALE
  15 mm Kranz og Ziegler margeritt anheng i sølv hvit emalje
  Veilederpris 779,-
  CHANTI-pris 735,-
  EXTRA 50% 735,-
 9. margeritt zirkon armbånd i forgylt sølv
  Veilederpris 753,-
  CHANTI-pris 691,-

Margeritt smykker fra det danske smykkemerket Kranz & Ziegler er vakker og elegant smykker som du vil bli svært fornøyd. Margeritt smykker er noen populære smykker blant jenter og kvinner, så nyt noen du elsker med en margeritt halsbånd fra Kranz og Ziegler. CHANTI gå etter noe for ethvert behov, slik at du vil finne et bredt utvalg av margeritt smykker på denne siden. Vi sender også smykker i attraktive gaveesker rett på døra.

Kranz & Ziegler margeritt øredobber

Kranz & Ziegler øredobber eller earcuffs med margeritt design kan du finne her. CHANTI er stolte av å forhandle smykkebrandet Kranz & Ziegler og deres populære øredobber og earcuffs. Kranz og Ziegler margeritt øredobber og earcuffs og deres andre smykker er generelt kjent for høy kvalitet og fasjonable uttrykk, og det er godt illustrert i reklamer med sangeren Medina som frontfigur.

Margeritt halskjeder fra Kranz & Ziegler

Vakre margeritt halskjeder fra Kranz & Ziegler. På CHANTI har du alle muligheter til å finne et smykke som passer din personlige stil. Vi har dem i mange varianter, og på denne siden kan du se alle våre Kranz og Ziegler halskjeder. De er kjennetegnet ved sin høye kvalitet og utforming. Den danske håndverk på sitt beste. Se alle varianter gjennom fra Kranz og Ziegler, eller finn en av våre andre kjede typer.

Margeritt anheng fra Kranz & Ziegler

Margeritt anheng fra Kranz & Ziegler er vakker og klassiske smykker som du alltid vil være i stand til å finne igjen og igjen. Du kan forvente å finne smykker i gull, sølv og sølv fra smykkebrandet, og vedheng med oss er vanligvis laget av forgylt sølv eller sølv.

Kranz og Ziegler margeritt armbånd

Kranz og Ziegler armbånd i vakker design. Du kan alltid være sikker på fasjonable smykker på et høyt designnivået fra Kranz og Ziegler. Det samme gjelder med disse armbånd. De fleste forbinder smykkebrandet med Medina, som har blitt et populært gallionsfigur for dem. Et klart uttrykk for sin status og hvorfor du bør ha sine armbånd i smykkeskrin.

Margeritt brosjer fra Kranz & Ziegler

Margeritt brosjer fra Kranz & Ziegler. Den danske smykkemerke produserer mange typer smykker og brosjer er en av disse. De fleste vet av margeritt blomst og attraktiv design som de gir et smykke. En brosje med margeritt utforming av Kranz og Ziegler ville være et godt valg. De vil bæres på mange måter og er tilgjengelig i både svarte og hvite varianter.

Kranz & Ziegler ringer

Smart Kranz & Ziegler ringer i elegant design. Ringene fra Kranz og Ziegler er et godt uttrykk for hva de står for. Høy kvalitet, moderne design og dansk håndverk på sitt beste. Det er også kombinert med margeritt ringer fra Kranz & Ziegler, dvs. med den kjente danske blomst. Disse fingerrringe vil være et godt valg hvis du ønsker å styrke din stil eller glede en venn.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier