Yin og Yang øredobber

 1. Yin og Yang øredobber i Rustfritt stål med blank overflate.
  Veilederpris 191,-
  CHANTI-pris 168,-
 2. Yin og Yang ørestikker i oksidert sterlingsølv med blank overflate.
  Veilederpris 199,-
  CHANTI-pris 184,-
 3. runde katt ørestikker i sølv med blank overflate og 2 glatte multifargede emaljer.
  Veilederpris 222,-
  CHANTI-pris 199,-
 4. runde Yin og Yang øredobber i sølv med blank overflate og glatt hvit emalje.
  Veilederpris 245,-
  CHANTI-pris 222,-
 5. SALE Smykker til kvinner: hvite perle ørestikker i sølv med rhodinering
  smykker til kvinner: hvite perle ørestikker i sølv med rhodinering med blank overflate og fasettslipt hvit zirkon 2 hvite ferskvannsperler.
  Veilederpris 405,-
  CHANTI-pris 245,-
 6. ørestikker i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 245,-
  CHANTI-pris 153,-

Yin og Yang øredobber i fancy design. På CHANTI finner du et stort utvalg av øredobber med Yin og Yang symbol. Det er en kinesisk symbol som har vært brukt i mange sammenhenger. Gjennom historien har tolkninger vært mange, men det har alltid vært et symbol på dualitet. Yin og Yang øredobber er mer enn bare signalverdiene. De er vakre, tidløse og et godt valg hvis du har en svakhet for karakteren. Vi har alltid lave priser, og du kan vanligvis spare mellom 25-70% på våre yin og yang smykker og andre former.

Ying og Yang ørestikker

Ying og Yang ørestikker i flere farger og design. Du vil finne et bredt utvalg av øredobber med Yin og Yang tegn på CHANTI. Vi har Ying og Yang ørestikker i sølv, rustfritt stål og ler. Mulighetene er mange og Ying og Yang ørestikker vil sende en spesiell melding til verden. Det er en velkjent kinesisk symbol for filosofi, akkurat som det er en del av kampkunsten Tai Chi. Det er mange betydninger av Ying Yang og det bare understreker de mange mulighetene i smykker. Se her utvalget af Ying og Yang ørestikker og finne par som passer deg, eller se vår store utvalg av andre øredobber gjennom.