Yin og Yang øredobber

 1. runde Yin og Yang ørestikker i sølv med blank overflate og glatt hvit emalje.
  Veilederpris 298,-
  CHANTI-pris 272,-
 2. smykker til kvinner: hvite perle ørestikker i sølv med rhodinering med blank overflate og fasettslipt hvit zirkon 2 hvite ferskvannsperler.
  Veilederpris 485,-
  CHANTI-pris 332,-
 3. Yin og Yang ørestikker i sølv med blank overflate og glatt lilla emalje og glatt mørkelilla emalje og glatt hvit emalje.
  Veilederpris 332,-
  CHANTI-pris 289,-
 4. Yin og Yang ørestikker i oksidert sterlingsølv med blank overflate.
  Veilederpris 272,-
  CHANTI-pris 264,-
 5. hjerte Yin og Yang barneøredobb i sølv med blank overflate og fasettslipt svart emalje og fasettslipt hvit emalje.
  Veilederpris 213,-
  CHANTI-pris 187,-
 6. Yin og Yang barneøredobb i sølv med blank overflate og fasettslipt svart emalje og fasettslipt hvit emalje.
  Veilederpris 213,-
  CHANTI-pris 187,-

Yin og Yang øredobber i fancy design. På CHANTI finner du et stort utvalg av øredobber med Yin og Yang symbol. Det er en kinesisk symbol som har vært brukt i mange sammenhenger. Gjennom historien har tolkninger vært mange, men det har alltid vært et symbol på dualitet. Yin og Yang øredobber er mer enn bare signalverdiene. De er vakre, tidløse og et godt valg hvis du har en svakhet for karakteren. Vi har alltid lave priser, og du kan vanligvis spare mellom 25-70% på våre yin og yang smykker og andre former.

Ying og Yang ørestikker

Ying og Yang ørestikker i flere farger og design. Du vil finne et bredt utvalg av øredobber med Yin og Yang tegn på CHANTI. Vi har Ying og Yang ørestikker i sølv, rustfritt stål og ler. Mulighetene er mange og Ying og Yang ørestikker vil sende en spesiell melding til verden. Det er en velkjent kinesisk symbol for filosofi, akkurat som det er en del av kampkunsten Tai Chi. Det er mange betydninger av Ying Yang og det bare understreker de mange mulighetene i smykker. Se her utvalget af Ying og Yang ørestikker og finne par som passer deg, eller se vår store utvalg av andre øredobber gjennom.