Herre øredobber

 1. fotball ørestikker i sølv med blank overflate og glatt hvit emalje og briljantslipt emalje.
  Veilederpris 250,-
  CHANTI-pris 234,-
 2. dødningehode ørestikker i oksidert sterlingsølv med blank overflate.
  Veilederpris 296,-
  CHANTI-pris 265,-
 3. 16 mm Bali creol øredobber i oksidert sterlingsølv med blank overflate.
  Veilederpris 257,-
  CHANTI-pris 234,-
 4. dødningehode ørestikker i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 218,-
  CHANTI-pris 195,-
 5. bart øredobber i sølv med blank overflate og 18 fasettslipte krystaller.
  Veilederpris 226,-
  CHANTI-pris 211,-

Herre øredobber i flotte design, finn billige øredobber her. CHANTI har mange moderne øredobber til menn, som alle har god kvalitet. Så leter du etter et par herre øredobber, er dette stedet. Du har muligheten til å spare mellom 25-70 % hvis du kjøper øredobber til menn hos oss. Det kan du fordi vi er markant billigere enn butikkene. Bestiller du herre øredobber hos oss, vil du få dem levert i løpet av få dager. Se igjennom vårt utvalg av øredobber til menn, og se om du finner et par som faller i smak. Øredobber til menn er velegnet når man vil glede seg selv eller en man kjenner. Herre øredopper kan kombineres med andre herresmykker for en unik look.

Menn øredobber

Menn øredobber for menn er tilgjengelig her. Menn stud øredobber må være fin, men samtidig utstråler maskulinitet. Vi har smykker for alle typer mennesker. Det innebærer moderne øredobber til deg som en mann, uansett hva smak du har. Ved å kjøpe øredobber CHANTI, kan du spare opptil 70%. Det vil være mulig å kjøpe billige menns øredobber på våre smykker nettstedet. Vi er billigere og enklere enn butikkene. Så kjøper menn øredobber her og hoppe butikken køen. Vi leverer alltid raskt og trygt.

Øredobber for menn

Øredobber for menn er smart og moderne. Et par øredobber for menn er smart og passer enhver mann med stil. Så hvis du ønsker å vise din personlige stil, menns øredobber som mann være et godt valg. Du finner enkelt øredobber for menn med en maskulin vilkår som samsvarer med personlighet. Øredobber for menn bør være i nøyaktig riktig design for å bidra til sin personlige stil. CHANTI har et fint utvalg av øredobber til menn, slik at du kan sikkert finne det du leter etter.

Sølv øredobber for menn

Sølv øredobber for menn er moderne, stilig og elegant, og passer enhver mann med stil. Menns øredobber i sølv i nøyaktig riktig design vil bidra til hans personlige stil. Historisk sett har det ikke vært aktuelt å bruke øredobber som en mann, men trenden har endret seg vesentlig. Samfunn, kultur og mentalitet har ført til menn nå også kan bære øredobber uten å bli møtt av de samme fordommene. Hos CHANTI tilbyr vi deg derfor et fint utvalg av sølv øredobber for menn. Du har mulighet til å se alle øredobber til menn her hos CHANTI ved å besøke denne siden. Det vil sikkert være et par sølv øredobber til menn, noe som kan bidra til å utfylle din personlige stil.