Foxtailkjeder

 1. søt kort foxtailkjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 312,-
  CHANTI-pris 273,-
 2. vakker foxtailkjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 437,-
  CHANTI-pris 351,-
 3. Tøft foxtailkjede i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 367,-
  CHANTI-pris 328,-

Foxtailkjeder er elegante halskjeder. På Chanti har vi mange fine foxtailkjeder i god kvalitet. En foxtail kjede vil kle de mest og gjøre deg mer elegant. Bestill en halskjede med oss og styrke din personlige stil.

Gull revehalekjeder

Gull revehalekjeder er flotte både med og uten anheng. Du finner revehalekjeder i gull i høy kvalitet og til gunstige priser hos CHANTI. Klikk inn i dag og se det store utvalget av diverse kjedetyper og anheng. CHANTI er Norges største smykkeside på nettet.

Revehalekjeder i sølv

Revehalekjeder i sølv - også kalt foxtail - er vakre kjeder som kan brukes både med og uten anheng. Hos CHANTI kan du kjøpe revehalekjeder i sølv i forskjellige tykkelser og lengder. Finn her den perfekte julegave, bursdagsgave, studentgave eller bare hvis du vil glede en du er glad i.

Revehalekjeder i gull

Revehalekjeder i gull er vakre og holdbare kjeder som kan brukes både med og uten anheng. Flotte gullkjeder kan brukes til mye forskjellig tøy og går derfor aldri av mote. Hos CHANTI finner du et utvalg av revehalekjeder i gull til gode priser.