Smykker til våren 2022

Smykker til  våren 2022

For mange er våren preget av følelsen av at noe nytt begynner. En ny begynnelse med varmere farger og glade dager. Hvilket bedre alternativ finnes enn å utvide smykkekolleksjonen din med fargerike smykker i vårens tegn? Det kan være vanskelig å se hvilke trender som vil prege våren 2022, men fortvil ikke. CHANTI har nye og friske vårsmykker i de vakreste farger og motiver. Du kan se vårt store utvalg av vårsmykker i alle former og størrelser her.

 gullbelagt ring

Smykker med fargerike steiner

Våren skiller seg fra de tre andre sesongene på flere måter, så vårsmykkene dine skal selvfølgelig også det. En populær og tilbakevendende trend i vårens utseende er de fargerike smykkene. Fargerike smykker er perfekte for vårens utseende, da de matcher naturens vakre farger, som begynner å vise seg på denne tiden av året. Smykker med fargede steiner og perler har vært en trend gjennom flere sesonger. Mange velger å sette sammen dristige fargekombinasjoner, og noen lager til og med sine egne smykker. Det er imidlertid slett ikke nødvendig å lage smykkene sine selv. CHANTI har et stort utvalg av smykker i alle nyanser og fargekombinasjoner. Populære smykker finner du hos oss, og til og med i god kvalitet, så du er sikker på at de holder. Her er to eksempler på vakre, flerfargede smykker. Det første er et flerfarget armbånd i forgylt sølv, som du finner her . Den andre er en fargerik øredobb fra merket ID Fine. Øredobben har forskjellig fargede steiner, så den er perfekt for vårens utseende, og den kan enkelt styles med andre smykker. Se øredobben her.

doubledouble

Smykker med blomster

Kjenner du et bursdagsbarn i vårmånedene, eller vil du bare skjemme bort deg selv eller noen som står deg nær? Da har du kommet til rett sted. Våren er blomstringsmåneden. Selv om margeritten ikke blomstrer om våren, er den en populær blomst å bruke som smykke hele året, spesielt i vår- og sommerperioder. Vi i CHANTI tilbyr margeritt smykker i vakre og ettertraktede pastellfarger, som lilla, rosa og blått. Pastellfargene på tusenfrydene kan piffe opp ethvert antrekk. Se for eksempel våre rosa margeritt her , og sett sammen et helt sett med margeritt så du er klar til å møte våren! Hvis du ikke er en stor fan av pastellfarger, har vi selvfølgelig også smykkene i de kjente, enkle og yndige fargene. Mulighetene hos CHANTI er uendelige og du kan handle våre smykker for enhver smak her .

tusenfryd smykker

Feiring om våren

I mars, april og mai er det mange forskjellige feiringer hvert år. Alt fra barnedåp og konfirmasjon, til feiring av kjærlighet i bryllup. Til alle de ovennevnte spesielle anledninger må du som gjest finne de perfekte gavene, og det er ikke alltid like lett – derimot er utvalget vårt utrolig variert, så det burde ikke være noe problem hos oss. Vi har dåpsgaver i alt fra sparebøsser og dåpskors til fotorammer . Alle våre dåpsgaver har det til felles at barnet vil få ta det med seg som et evig minne - se våre mange forskjellige dåpsgaver her . Skal du i konfirmasjon har vi de perfekte tilbudene på gaver for denne dagen. Et spesielt populært smykke for konfirmanter er dagmarkorset. Dagmarkorsene våre kommer i mange varianter og utførelser. En gave som skal reddes av den unge, og som i mange tilfeller vil bli flittig brukt. Dagmarkorset vårt for den heldige konfirmanten kan du se her . For det forelskede brudeparet har vi et stort utvalg av smykker. For eksempel mansjettknapper til brudgommen, og et par fine diamantøreringer til bruden. Utforsk smykkeuniverset vårt og finn gavene dine henne .

Sjekk våre siste innlegg!