Smykketrender: Sommeren 2022

Smykketrender: Sommeren 2022

Tanken på lange netter, varme temperaturer og varme farger bringer glede og smil til leppene våre og det er ikke til å få armene ned over! Nedenfor har vi samlet våre beste tilbud og råd for å finne dine favoritt sommersmykker for sommeren 2022. 

Perler 
- Moderne smykker i 2022

Perlen kalles havets juvel – og det med god grunn. I mange år har perlesmykker vært assosiert med ens bestemors favorittsmykke, men slik er det ikke lenger i det hele tatt. De siste årene har perler blitt mer «trendy» blant det unge publikummet enn noen gang før. Perler brukes nå til både øredobber, halskjeder, armbånd, ankelkjeder og til og med hårspenner. Perlesmykker kan brukes til alle slags anledninger. For eksempel kan perler brukes som et vakkert kjede til et fint arrangement, eller et perlearmbånd stylet med jeans på en hverdag. Det er mange gode grunner til at perlen er perfekt for et sommersmykke . Ikke bare er skjønnheten i selve perlen, perlen er også et av få materialer for smykker som blir finere jo mer den brukes. Dette er fordi fett og varme fra huden gir perlen liv. Perlesmykker må imidlertid fortsatt tas vare på i løpet av sommeren da vann kan føre til at limet fra perlesmykket løsner. Izabel Camille er bare ett av merkene vi selger hos CHANTI. Disse lange øredobbene med kjede og perler fra Izabel Camille vil passe perfekt til sommeren 2022. Vi har ørepynt og perlesmykker i massevis, som sikkert kan vekke interesse hos alle. 

kreoler med perler

Personlige smykker 
- Den perfekte personlige gaven

Navnekjeder har vært en populær trend i mange år – og 2022 er intet unntak. Trenden har imidlertid utviklet seg over tid. Der mange tidligere valgte å bære deres, en venns eller deres kjæres fulle navn, velger mange i dag å forkorte det til kun én bokstav. Denne trenden er med sin enkelhet perfekt for å gi litt ekstra til sommerantrekket . Du kan style brevanhenget med alle slags kjeder. Uansett hvor du er mest for korte halskjeder, slangekjeder eller noe helt annet, har vi i CHANTI en perfekt kjede til formålet. Bokstavhengene kommer i mange forskjellige varianter. En av våre kunders absolutte favoritter er dette 14 karat gullanheng med fasetterte diamanter – perfekt til både hverdag og fest. Vi har imidlertid mange alternativer til enklere anheng dersom gull og diamanter ikke er noe for deg. Trenden med lignende anheng har tatt seg opp allerede tidlig på våren, men forventes helt klart å bli enda mer populær når gløden kommer frem og vinterklærne legges på hylla. 

doubledouble

Ankelkjede 
- En av de populære smykker i 2022

Når vinterklærne er lagt på hylla er det på tide å lufte bena og det finnes ingen bedre måte å pynte sommerbeina på enn med ankellenker. Ankellenken har vært brukt i mange år som et perfekt sommertilbehør. Kjedet kan styles i forskjellige metaller, med perler, forskjellige steiner osv., så mulighetene for denne sommertrenden er uendelige. Smykker trenger ikke alltid være prangende for å tilføre noe til antrekket ditt. Denne forgylte ankellenken er med sin enkelhet perfekt til de brune stengene, som enten kan brukes alene eller blandes med andre ankellenker med alle mulige mønstre og motiver. Ankellenker er for både voksne og barn, så ta en titt på utvalget vårt og kom i sommerstemning med våre alltid gode priser. 

kjeder

Julie Sandlau 
- Bli med øredobbene modnes i 2022

Julie Sandlau er et smykkemerke som selger smykker av høy kvalitet . . Merket prøver alltid å holde smykkene sine luksuriøse, samtidig som kolleksjonene beveger seg i takt med tidens mange trender. Et av Julie Sandlaus populære smykker inkluderer disse gullbelagte øreringene . Øredobbene er som resten av merkets kjennetegn "Tree of life ", inspirert av østens natur. Merkets kjennetegn er umulig å ikke få øye på i mengden, da Julie Sandlau sine smykker har et helt spesifikt uttrykk. De mange fargene, formene og figurene er et opplagt valg for smykketrenden sommeren 2022, da mulighetene for smykker når så langt som fantasien. 

Julie Sandlau gir enhver kvinne muligheten til å finne et vakkert sommersmykke til kolleksjonen med sitt brede utvalg - så det er ingen unnskyldninger! Handle Julie Sandlau smykker hos CHANTI her . 

Julie Sandlau anheng

Smykker med fargede steiner 
- Smykketrend i 2022

Trender kommer og går. Noen smykketrender henger igjen i flere år, mens andre aldri klarer å få "time to shine". En ting er imidlertid sikkert - fargede steiner er en sikker vinner hvert år. Vi karakteriserer sommeren som en tid for både feiring og farger, og at selvfølgelig skal smykkene våre gjenspeile det. Hos CHANTI har vi et stort utvalg av smykker med flerfargede steiner, som kan gi ethvert antrekk et friskt pust. Et av våre populære valg er blant annet denne vakre smale ringen i 9 karat gull. Ringen følger 2022s mest populære smykketrender godt med sine forskjellige fargede steiner i grønt, gult, blått, lilla og rødt. Smykker som disse kan brukes til alle anledninger, noe som gjør smykker med fargede steiner til en trend for alle og enhver. Finn denne vakre og unike ringen her. 

double
double

Nedenfor har vi samlet de mest etterspurte spørsmålene under trender sommeren 2022:

Hva er de største smykketrendene i 2022?

Det er mange ulike trender innen smykker som har økt spesielt i 2022. Noen har vært trendende i mange år nå, hvor andre har utviklet seg gjennom årene og trender som en ny versjon av smykket. Smykker med perler går igjen år etter år. Uansett årstid vil perlesmykker definitivt være en del av motetrenden, men en ting er sikkert – perler er også en klar sommerhit! Foruten perlesmykker er det alltid en sikker vinner å gå med farger om sommeren. Spesielt lyse og skrikende farger gir en god pust til den solbrune huden.

Hva er det perfekte smykket for sommeren 2022?

En av de største smykketrendene i 2021 var panserkjeden, og denne moderne kjeden har ennå ikke mistet sin popularitet. Mange har allerede det enkle og stilige halskjedet i smykkekolleksjonen, enten som armbånd, halskjede eller til og med ring. De er tykke, men likevel enkle og kan derfor gå til alt. En panserkjede er et must-have i samlingen, så mangler du en panserkjede ? Finn et hav av panserkjeder hos Chanti.

Hvordan kan du utfordre sommerantrekket ditt med et personlig tilpasset smykke?

Hos CHANTI har vi mange muligheter til å gi antrekket ditt et personlig preg ved bruk av smykker. Her blant annet ved å smykke deg med smykker med gravering. Det finnes mange ulike alternativer hvis du ønsker et smykke med gravering. Det kan avhenge av formen, metallet eller fargen på en stein. Det personlige med graverte smykker er at du kan velge hva det står. Mange velger rett og slett å skrive et navn eller en dato, men det finnes et hav av alternativer. Et halskjede med gravering er en perfekt sommergave til noen du bryr deg om. De personlige smykkene viser omtanke og hvor mye du bryr deg om personen. Perfekt for et bursdagsbarn i sommermånedene!

Gullbelagte halskjeder

Hvilke smykketrender er nye i 2022?

Trenden med navnekjeder har vært under utvikling i mange år. En trend vi opplever er at flere og flere heller mot det enklere utseendet, hvor et brevanheng er det perfekte valget. Anhengene kan brukes til både korte og lange kjeder, være i gull eller sølv og kan kombineres med ett eller flere halskjeder. Anhenget kan enten være enkelt i seg selv med et skinnende vakkert metall eller gjøres mer iøynefallende med fasetterte diamanter satt inn i anhenget. Alle elsker et personlig smykke – og et smykkebrev er veldig personlig. Finn ditt brevanheng hos CHANTI.

Hvilke øredobber vil treffe med øredobber mote i 2022?

Julie Sandlau er et kjent og anerkjent smykkemerke vi selger hos CHANTI. Julie Sandlau har mange populære øredobber som appellerer til mange kvinner. Ikke bare er smykkene i topp kvalitet, merket har smykker i alle mulige farger og mønstre, som gjør det umulig å ikke kunne finne et par flotte øredobber. Et av kjennetegnene til Julie Sandlaus smykker er som nevnt de flerfargede steinene. Smykkene kan inneholde kvarts, zirkoner, onykser og krystaller. Fargede steiner er perfekte for sommerrushet . Finn Julie Sandlau smykker hos CHANTI.

Hvilke smykker er perfekte for sommeren 2022?

Savner du det perfekte sommersmykket? Så til slutt ikke frykt. Selv om det er mange forskjellige trender, er ankellenken en sikker vinner. Du kan ikke unngå å se et ankelkjede eller to om sommeren. Når vinterskoene er tatt av de vinterbleke føttene og støvlene er byttet ut med sandaler, er det mange som velger å pryde anklene med fine kjeder. Ankellenker er ofte bare et enkelt kjede, men du kan også tilpasse ankellenkene dine ved å feste et anheng eller to.

Sjekk våre siste innlegg!