Smykker med emalje

Smykker med emalje

Emalje er et belegg som kan påføres smykker for å farge dem i alle slags farger. Smykker med emalje finnes i alle mulige forskjellige former og farger. Hos CHANTI har vi et stort utvalg av smykker med emalje, som kan brukes av både barn og voksne.

De aller fleste kjenner Margueritesmykkene som veldig ikoniske, smykkene er belagt med emalje og hos CHANTI har vi et stort utvalg i mange forskjellige farger. Marguerite-smykkene finner du her.

Emalje er oppvarmet glasspulver som blir flytende og påføres smykket. Emalje finnes i mange farger, så smykket kan ha svært forskjellige uttrykk.

juletre anheng

Smykker med emalje

Alle mennesker vil kunne bære et smykke med emalje. Emalje smykker er tilgjengelig i mange forskjellige former og farger, så det vil være for enhver alder og smak. Emalje er laget av glasspulver, så det er viktig at du tar godt vare på emaljesmykkene dine, for å forlenge holdbarheten og unngå riper.

Emalje påføres også ofte spesielt barnesmykker, da det da er mulig å lage forskjellige former. Emalje brukes imidlertid også til mange andre slags smykker, blant annet er de velkjente Margueritesmykkene belagt med emalje.

Du finner smykker med emalje her.

doubledouble

Vanlige spørsmål om emalje

Hva er en emalje på smykker?

Emaljen som brukes til smykker er oppvarmet glasspulver som smeltes fast på smykket. Glasspulveret finnes i alle mulige farger. Noen vil også kjenne emalje som belegg. Begge tingene betyr det samme, altså en overflatebehandling som setter farge på smykket.

Hva er emalje laget av?

Emalje er et tynt lag glass som blant annet brukes til å legge på smykker. Emalje kan lages i alle regnbuens farger, og brukes derfor ofte i smykkeindustrien. Noen kan også ordet i forbindelse med tenner, men de to forskjellige tingene har ingenting med hverandre å gjøre.

Sjekk våre siste innlegg!