Innpakning til smykker

Innpakning til smykker

Innpakning til smykker

Når du skal kjøpe et smykke til deg selv, din kjære eller noen du bryr deg om, kan det være vanskelig å finne en passende måte å pakke inn det lille stykket av luksus. Heldigvis selger vi i CHANTI flotte gaveesker, som enten følger med gratis, eller som kan kjøpes for 8 NOK. Om esken er inkludert eller ikke avgjøres av prisen på bestillingen din.

smykkeskrin

Bestillinger under 416 NOK

For bestillinger under 416 NOK vil du bli belastet 8 NOK for å kjøpe en gaveeske. Dette fordi transport og toll utgjør en veldig stor del av prisen på gaveesker. I tillegg til dette taper vi penger på plukking, kvalitetssjekk og pakking av slike små bestillinger og vi kan derfor ikke lenger gi gratis gaveesker ved bestillinger under 416 NOK. Vi har derfor måttet tilpasse oss kostnadene som har vært med stigende priser. pakking og håndtering av småbestillinger og det har vi gjort ved å sette opp emballasjeprisen til 5 kroner, så lenge du kjøper for under 416 kroner.

I tillegg har du mulighet til å kjøpe flere esker dersom det for eksempel er gaver som fortjener en fin innpakning du kjøper hos oss.

smykkeskrin

Bestillinger over 416 NOK

Når du kjøper en bestilling over 416 NOK, får du en gratis gaveeske. På de litt dyrere bestillingene trenger du ikke nødvendigvis tenke på å kjøpe et smykkeskrin. Det er kun hvis du tror at bestillingen din trenger flere esker (hvis du for eksempel har kjøpt mer enn 1 smykke) at du kan kjøpe flere esker for 8 kroner per eske.

Eskene du enten får eller kjøper er flate bokser i en av to størrelser. Smykkene dine pakkes i størrelsesboksen som passer til dem. I eskene kan du legge dine halskjeder, ringer eller øredobber, på grunn av det allsidige fôret i esken.

doubledouble

Dyre bestillinger

Når du legger inn en dyr bestilling på CHANTI.dk, er en eller flere eksklusive smykkeskrin automatisk inkludert. Esken gjenspeiler de verdifulle smykkene, og bidrar samtidig til å holde smykket trygt under levering. Vi har et utvalg av våre eksklusive esker, som gjør at du alltid får den esken som matcher smykket du har kjøpt. Enten det er en ring, et par øredobber, en kjede eller noe helt annet, sørger vi for at esken passer til smykket.

Spesielt i juletider eller til andre anledninger for å gi gaver, følger det også med en gratis gavepose som kan pynte under treet eller på bursdagsbordet.

Eskene er også perfekte for oppbevaring av smykkene dine når du har tatt dem med hjem. Men ønsker du å ha alle smykkene dine samlet på ett sted, kan du også oppnå dette med en av våre smykkeskrin.

Sjekk våre siste innlegg!