Hjertesmykker

Hjertesmykker

Hjertesmykker eller hjerteanheng er dyrebare gjenstander. De kan danne en ekstern kobling med den eller de du bryr deg mest om. Med denne typen bohemsmykker har du muligheten til å uttrykke kjærligheten din ved å gi den til noen. De kan også fungere som tilbehør som du stolt kan vise frem når du bruker dem. Hvis du leser denne artikkelen, er det fordi du trenger et hjertesmykke eller fordi du vil vite mer om hjertesmykker. 

Hjertesmykker brukes derfor ofte til gaver, enten det er morsdag, valentinsdag eller noe helt annet, så er disse smykkene populære å gi til en helt spesiell person. De siste årene har hjertesmykker blitt mer og mer trendy, og du kan derfor også investere i et hjertesmykke for deg selv. Hos CHANTI kan du finne et stort utvalg av ulike hjertesmykker. 

En verden av hjerter

Selv om det er et forventet motiv, er hjerteformen veldig formbar. Den kan være tradisjonell, symmetrisk og komfortabel rund eller stilisert, asymmetrisk og litt kantete. Du kan finne smykker med hjertemotiv som passer til enhver stil, følsomhet eller alder. Hjertesmykker eller hjerteanheng er ikke bare uttrykksfulle; de har også en vakker form. Dessuten er selve hjertets rene form vakker. Gjennom små variasjoner i farge og form kan imidlertid ulike følelser formidles gjennom en grafisk fremstilling når man tegner et hjerte. Det er faktisk forskjellige nyanser som den grafiske applikasjonen av hjertet kan innta i et smykke, et maleri, en tegning eller en skulptur. 

hjerte øredobber med fly

Tradisjonelle hjerter 

Den tradisjonelle hjerteformen sees på kort, kaker og dekorasjoner, og er typen vi lærte å tegne som barn. Det er utrolig populært på tvers av alle typer smykker - fra øredobber til anheng, armbånd og til og med ringer. Selv om formen forblir den samme, kan materialene utgjøre en stor forskjell for uttrykket. Et skinnende anheng i 8 karat gull føles mer avslappet enn et anheng med vakre diamanter med en dyp rød rubin. Et nydelig sølvhjertearmbånd føles annerledes enn et dobbelthjertekjede for par. 

Claddagh er et tradisjonelt motiv som også inneholder et hjerte. Det er hovedsakelig assosiert med Irland, men har sine røtter i det gamle Roma. Claddagh smykker er tilgjengelig i ringer, anheng, armbånd og øredobber. 

Stiliserte hjerter 

Hvis den tradisjonelle, normale hjerteformen ikke passer til din Valentine, eller om du ønsker å endre den litt, kan du finne designere som tolker hjertet i mer fri form eller mer stiliserte former. Ved å bruke abstrakte og skulpturelle silhuetter samt dristige anvendelser av negativ plass og farger, enten med emalje eller edelstener, gjenoppfinner smykkedesignere hjertet med en forfriskende friskhet som kvinner strømmer til. 

Sidelengs halskjeder er nytt på scenen, og det er mange stiler av hjerter med tillegg av Amors pil. Disse halskjedene er tilgjengelige i en rekke metaller og er litt mer kantete enn mer tradisjonelle stiler. 

Et annet nyere uttrykk for evig kjærlighet er en sammensmeltning av hjerteformer med symbolet på uendelighet. Disse finner du også i parallelle halskjeder og mer tradisjonelle anheng. 

Det som er bra er at det finnes stiler for enhver smak. Kanskje noe enkelt og søtt til en datter eller et barnebarn. Legg til barnas fødselssteiner eller en medaljong med bilder for en mor. Din kone eller kjæreste vil kanskje elske det horisontale kjedet, mens du også kan gå all-out med et hjerte som drypper av diamanter. 

Gi henne ditt hjerte med hjerteformede smykker. 

doubledouble

 Hjertesmykker til gaver 

Å gi en hjertesmykke er en gest som kan være veldig viktig, avhengig av hvem den hjerteformede juvelen gis til. Faktisk er det viktigste når du bestemmer deg for å gi et hjertesmykke i gave at personen du gir det til forstår betydningen av en slik gest. 

Når du er i et forhold, er Valentinsdagen den perfekte tiden for å gi gaver til partneren din. Det er ingenting vakrere enn å gi en hjertejuvel til din kjære. I tillegg til Valentinsdagen kan du også benytte deg av andre anledninger til å gi en personlig hjertejuvel. Dette kan være i anledning bryllup, bursdag, konfirmasjon, morsdag, bestemorsdag osv. Hjerteformede smykker eller anheng fungerer som en overraskelsesgave med den åpenbare symbolikken for å erklære ditt ønske og din lidenskap. Oppdag smykker av høy kvalitet hos Chanti for å hedre uforglemmelige øyeblikk. Ved å tilby et hjertekjede eller hjerteøreringer til noen du er glad i, gir du henne en gave som hun vil beholde på en verdifull måte. Ingenting er mer originalt enn et hjerteanheng for å erklære din kjærlighet. 

Men du trenger ikke nødvendigvis en spesiell anledning for å gi kjæresten din eller en du er glad i en hjertejuvel. Nedenfor kan du lese om de ulike typene hjertesmykker. 

hjerte anheng

Hjertekjeder 

Det klassiske hjertekjedet er det perfekte smykket for både barn og voksne. Du kan velge det enkle og klassiske gullhjertet, kanskje med en enkelt edelsten. Du finner også noen mer spesielle og fargerike hjertekjeder til barn, hvor selve anhenget er hjerteformet med dyr eller blomster på. For den voksne kvinnen er det enkle hjertet også perfekt, men i tillegg tilbyr vi mange forskjellige slags hjertekjeder med edelstener. Uansett smak, vil du kunne finne et hjertekjede som passer for deg. Er du interessert i gull, sølv eller hvitt gull? Enkle og moderne smykker, eller mer eksklusive smykker med edelstener? Hos Chanti finner du et bredt utvalg av hjertekjeder for enhver smak, slik at du kan skjemme bort deg selv eller noen du bryr deg om med en personlig gave. Ønsker du et ekstra unikt hjertesmykke kan du til enhver tid velge et hjertekjede med gravering av navn, jubileum eller noe helt annet. 

doubledouble

Hjerteøredobber, armbånd og ankelkjeder

Utvalget av øredobber med hjerter er stort. Finn alt fra enkle hjerteformede øredobber, til edelstensbesatte øredobber med hjerter. Du kan også finne armbånd og ankelkjeder med det søte og klassiske hjertedesignet, og det smarte med dem er at du kan velge dem med sjarm slik at du kan ha en hjertesjarm blant annet. 

Nøkkelringer med hjerter 

Kanskje du ikke er så mye for smykker men liker likevel sentimentaliteten til hjertesmykker, da kan du også finne nøkkelringer med hjerter. På den måten vil du alltid ha hjertet med deg. 

 

Sjekk våre siste innlegg!