Gaveguide til mors dag

Gaveguide til mors dag

Mors dag

Mors dag er en av de viktigste dagene i året! Det er en dag å reflektere over hvor fantastisk moren vår er, så vel som alle de utrolige mødrene vi kjenner i våre liv. Det blir flere telefonsamtaler på mors dag enn noen annen dag i året, og sånn skal det være! Mamma gir oss alt uten å be om noe igjen, og derfor er det kritisk at vi forkjæler dem på denne dagen. Tro meg, de fortjener det. .

I Danmark har mors dag været en anerkendt mærkedag i mange år. Den amerikanske forfatterinde Julia Ward Howe var den første, som fik ideen til en særlig dag for mødre. Hendes ide var, at det ikke blot skulle være en dag, hvor alle mødre blev forkælet med kærlighed og gaver, men også en dag, der handlede om fred.

gullbelagte smykker

Ikke for å redusere skjønnheten i blomstene, men når du handler for mors dag, vil smykker uten tvil vare lenger. Det er en utholdenhet, sentimentalitet og arvestykke i smykker som gjør det til et åpenbart valg for en mors dagsgave. For ikke å snakke om de uendelige mulighetene for smykker som føles personlige med fødselssten og graveringsmuligheter. Tross alt er dette brikker som mest sannsynlig vil komme ned i avskjeden for barna hennes - enda mer grunn til å gi mors dags smykker gaver med tanke. Mors dag er derfor et spesielt jubileum. Dette er en mulighet til å hylle en av de viktigste menneskene i våre liv, og vise hvor mye de betyr for oss. CHANTI hjelper deg med å gjøre den andre søndagen i mai til en spesielt varm og viktig dag for din mor. Tross alt er kjærligheten hennes uvurderlig!

double

 double

Et smykke skal gjenspeile personen som bærer det, og det er derfor hensiktsmessig å vurdere din mors stil og hva hun pleier å elske. Er hun for gulv eller sølv? De fine delikate smykkene med søte perler og steiner, eller de mer rustikke smykkene? Uansett hvilken smak hun har, har vi noe som passer.

 

Et symbol på uendelig kjærlighet

Som en overraskelse på den internasjonale mors dagen vil en ring være en passende gave fordi den symboliserer en endeløs forbindelse mellom to hjerter. Det er mange alternativer for hvilken ring du skal gi: fra klassisk gull eller hvitt gull med en diamant til fargerike smykker med fargede edelstener. Uansett vil et vakkert smykke være perfekt som en betydelig og minneverdig mors dagsgave!

hjerte anheng

Søte anheng og medaljonger

Anheng, medaljonger og halskjeder er en hit hos alle mødre. Smykker kan ha stor verdi og betydning - spesielt når det er en gave. Et eksempel på et slikt smykke kan være et vakkert halskjede med et vakkert anheng som kan ha en symbolsk betydning for deg og din mor. Det er flotte anheng i alle fasonger og materialer, og hos CHANTI kan du f.eks. finne anheng i form av en fugl, en blomst, et navn, som en medaljong eller mer nøytrale anheng i minimalistiske former.

En god gave ville også være hvis et smykke klarer å uttrykke hennes personlighet. Hjertevedheng eller anheng med en engel utstråler kjærlighet, og vil derfor passe perfekt som mors dagsgave.  

safir ring

En personlig gave

Hvordan finner jeg en mors dagsgave som er spesiell? Finn et smykke som utstråler kjærlighet og personlighet, eller finn et smykke som kan knyttes til en opplevelse eller et spesielt minne mellom dere. En medaljong eller et halskjede med navn eller tekst er perfekte smykker som enkelt kan gjøres personlige og dermed være et symbol på kjærlighet.

diamant hjerte anheng

Hos CHANTI tilbyr vi også et stort utvalg av forskjellige smykker med gravering, alt fra navnekjeder til søte graverte øredobber. Når du velger et smykke for et annet, velger du på en eller annen måte noe som er personlig. Du velger et element basert på spesifikke farger, materialer eller smykketyper som passer deg eller mottakeren. Du kan imidlertid utvide denne tilpasningen med inskripsjoner, graveringer, navn, bokstaver, initialer, spesielle emblemer eller logoer. Det riktige smykket kan være et dypt personlig element og ikke annet enn et smykke som er spesielt skreddersydd for å gjøre det unikt for moren din. Enten det er tillegg av en enkel initial eller en mer detaljert hemmelig melding, er det en kunst å kjøpe og lage personlige smykker. Graverte smykker er den perfekte personlige gaven til mors dag, ettersom de har ekstra spesiell betydning. Du kan også velge et knust hjerte eller kjøpe to identiske smykker, hver med sin egen gravering, slik at du og din mor kan bære det samme viktige smykket.

Mamma fortjener et vakkert smykke for å minne henne på hvor spesiell hun er for deg. Vi håper du likte å bla gjennom mors dagens gaveguide, og håper du finner den perfekte gaven til neste mors dag

Sjekk våre siste innlegg!