Gaveguide | Gaven for budsjettet ditt

Gaveguide | Gaven for budsjettet ditt

Gaver under 140 NOK. 

Det trenger ikke å være dyrt å vise dine kjære at du bryr deg om dem. Nedenfor har vi funnet noen få tilbud på flotte smykkegaver til både han og henne – og så koster de til og med under 140 NOK. 

Gaven til henne under 140 NOK.   

Mangler du en gave til kjæresten, gode venninnen eller moren din, men budsjettet holder ikke til en dyr gave? Da har du kommet til rett sted. Hos oss betyr det at det å gå ned i pris ikke at du går ned i kvalitet. Vi har et stort utvalg av smykker til en budsjettvennlig pris som alle kan være med på. Smykker trenger ikke å være glitrende. Mange foretrekker enkle smykker, som et par helt standard kreoler. Disse kreolene til 107 NOK er i forgylt sølv og vil på grunn av sin enkelhet falle for enhver smak. Finn de enkle og stilige kreolene her . 

doubledouble

Gaven til ham under 140 NOK. 

Gaver til ham. Det høres kanskje enkelt ut, men er ikke alltid så enkelt som det umiddelbart høres ut. Men å finne en gave til den du bryr deg om trenger ikke å være vanskelig eller dyrt. Hos CHANTI finner du et bredt utvalg av herresmykker for så lite som 140 NOK. Mange menn foretrekker å legge kun ett enkelt smykke til antrekket, slik at de beholder det maskuline uttrykket. Her vil et svart lær armbånd med matt overflate være den perfekte løsningen for smykkegaven til ham. Lær armbåndet til 138 NOK finner du her . 

doubledouble

Gaver under 300 NOK.  

Skal du gi en gave som ikke skal koste en formue, men som likevel skal være betydelig? Da har vi samlet et par gaveforslag til 270 NOK eller mindre. 

Gaven til henne under 300 NOK.   

Hos CHANTI finner du et hav av gaveforslag til henne. Enten du leter etter en gave til 150,-, smykker til 200,- eller bare er ute etter inspirasjon, har du kommet til rett sted. Margeritt smykker er tidløse, og de vil derfor trolig glede enhver mottaker. Hos CHANTI har vi margeritt mykker i flere prisklasser, og de kommer i øredobber, armbånd, halskjeder og ringer – det skal derfor være noe for enhver smak. Et eksempel er disse vakre kreolene med margeritter. Kreolene er superelegante, og de bidrar derfor til en feminin look. Øredobbene kan du se her . Vi har selvfølgelig mange andre typer smykker og gaver til henne for 300 NOK eller mindre, som du kan utforske her . 

tusenfryd anheng i hjertet

Gaven til ham under 300 NOK. 

Selv om smykkeverdenen ofte anses for å være forbeholdt kvinner, har vi i CHANTI også et stort utvalg av herresmykker. Et eksempel på en gave til ham på under 300 NOK, er dette brune skinnarmbåndet. Det er et enkelt smykke som kan gi et rått krydder til ethvert antrekk. Lærarmbåndet kan du se her . Ønsker du et halskjede, en slipsnål eller noe helt annet har vi det også. Du kan se vårt store utvalg av herresmykker, som kan brukes til spesielle gaver her . 

små tusenfryd øredobber

Gaven til barn under 300 NOK.  

På mange måter er det både enkelt og vanskelig å finne gaver til barn. Man ønsker alltid å finne den perfekte gaven til det spesifikke barnet. De beste gavene er imidlertid de som barnet kan se tilbake på om mange år – for eksempel et smykke. Men hvilke smykker kan man gi et barn i gave? Noen barn får først hull i ørene i sen alder, og det kan derfor være lurt å investere i noe annet enn øredobber. Det kan for eksempel være en ring. Hos CHANTI kan det være vanskelig å velge, da vi har barnesmykker i alle former, farger og motiver. Et populært valg blant barn er våre enhjørninger smykker. Denne sølvringen koster kun 237 NOK og er justerbar. Et smykke som vil glede ethvert barn. Finn ringen her . 

doubledouble

Gaver under 400 NOK. 

Å finne en gave til under 400 NOK er ikke noe problem hos CHANTI. Enten du er på utkikk etter en vertinnegave, en personlig gave til en kollega, eller noe helt annet, har vi mange forslag til en gave under 400 NOK. 

Gaven til henne under 400 NOK. 

Å finne en gave til henne til 400 NOK er ikke vanskelig hos CHANTI. Vi har et stort utvalg av smykker i alle prisklasser, fasonger og farger. Hjertesmykker går aldri av moten og de er derfor en bunnsolid vinner. For smykkegaven under 400 NOK er derfor et hjertesmykke opplagt. Et eksempel er denne fine hjerte-månesteinsringen. Ringen er både vakker og enkel, så den vil passe enhver kvinnes stil. Ringen kan du se her . 

bladring

Gaven til ham under 400 NOK. 

For 400 NOK kan du kjøpe alt fra et rått stålarmbånd til en elegant ring. Et stålarmbånd er både et klassisk og enkelt smykke, som er med på å skape den ideelle looken for ham. Dette spesifikke armbåndet har en røff og blank overflate, som gir et rått uttrykk. Armbåndet kan både dresses opp og ned, og er derfor en ideell gave til enhver herre. Armbåndet kan du se her. Vi har massevis av andre herresmykker i forskjellige stiler som du finner her . 

doubledouble

Gaver under 700 NOK 

CHANTI har samlet 2 tilbud på fine gaver som begge koster under 700 NOK. Da mangler du den perfekte gaven til mannen eller kvinnen som har alt - så les videre her. 

Gaven til henne under 700 NOK.   

Vi vet alle at den største gaven kommer i den minste esken. Og hva kjøper du av gaver til kvinnen som har alt? Du kommer langt med et budsjett på kun 700 NOK og hos oss slipper du faktisk å nøye deg med ett smykke i gaveesken. Hos CHANTI tilbyr vi smykkesett i alle former og størrelser. Et vakkert og klassisk eksempel er dette hjertesettet fra Støvring. Settet inneholder et par øredobber med hvite zirkonet og et matchende halskjede i rhodinert sølv. Få hjerter til å smelte med dette glitrende smykkesettet - klikk her . 

gullbelagte øredobber med perle

Gaven til ham under 700 NOK.   

Du ender ofte opp med de vanlige kjedelige boksershortsene eller et par nye sokker når det kommer til å finne gaver til mennene i livet ditt. Mangler du en gave til ham på under 700 NOK? Da kan vi hjelpe deg. Vårt brede utvalg hos CHANTI belønner i gaver for 700 NOK – og ikke minst under. Et populært smykke blant menn er dogtag- kjeder. Hos CHANTI kan du velge å få inngravert et navn på anhenget, og det er derfor en opplagt mulighet til å kjøpe en personlig gave til den du står nær. Du kan se et eksempel på et slikt halskjede her . 

Sjekk våre siste innlegg!