Bryllupsgaver

Bryllupsgaver

Bryllupsgave 

Til tross for at minnene fra dagen er den vakreste gaven som kan gis, er det noe helt spesielt med å motta og gi en god, materiell bryllupsgave som paret kan se tilbake på. Enten du er en av hovedpersonene på bryllupsdagen eller bare en gjest på dagen, må du finne den perfekte gaven. Vi har laget en rekke tips og triks for å finne en god bryllupsgave - du har derfor ingenting å stresse med, for vi har et hav av bryllupsgaveideer til deg. 

kreoler med perler

Bryllupsgave ideer 

Den mest åpenbare bryllupsgaven er et smykke. Smykket er en god bryllupsgave da det aldri går av moten og derfor kan bæres gjennom alle tider. Smykkene foreviger minnet om denne helt spesielle dagen, og det kan derfor være med på å glede ethvert ektepar. Enten du som brud eller brudgom er på jakt etter en morgengave eller annen romantisk gest, eller du som gjest leter etter den perfekte gaven til brudeparet, har du kommet til rett sted, for vi har et bredt spekter av ideer til bryllupsgaver. 

Mange tror at smykkegaver er forbeholdt kvinner - dette er langt fra tilfelle. I dagens moderne Danmark verdsetter mange menn å få et smykke, på lik linje med kvinner. Et smykke kan være det siste og avgjørende elementet for å skape det perfekte antrekket. Imidlertid kan smykker som halskjeder, øredobber og armbånd virke for prangende for noen menn. I dette tilfellet vil en mansjettknapp være en god idé for både en stilig og personlig bryllupsgave. Det er den perfekte morgengaven og det er en flott bryllupsgave å bære under armen som gjest på bryllupsfesten. Brudgommen kan til og med bruke mansjettknappen i dressen allerede på dagen, noe som gir gaven enda høyere personlig verdi. Vi i CHANTI har et stort utvalg av mansjettknapper til den stilige herren. Mansjettknappene finnes i ulike farger, former og fasonger, og kan dermed treffe en bred smak. Se vårt utvalg av herresmykker og mansjettknapper her . 

En av de mest populære gavene til bruden er smykker. Som kvinne kan man aldri få for mange – spesielt ikke når smykket får en helt spesiell betydning, slik det gjør på bryllupsdagen. Morgengaven er en gammel tradisjon som fortsatt brukes av mange. Det er forskjellig fra par til par om gaver byttes på bryllupsdagen eller dagen etter. 

Det kan imidlertid være en idé å gjøre det på bryllupsdagen, da smykkene da vil kunne brukes og fullføre looken. Og hva er vakrere for en brudekjole enn et par diamantøreringer? Denne bryllupsgaven kan gis som både brudgom eller gjest. Vi i CHANTI har et stort utvalg av flotte diamantøreringer i alle fasonger og priser. Se vårt utvalg her . 

doubledouble

Bryllupsgave – Finn flotte, personlige bryllupsgaver 

Hvis du ser etter en personlig bryllupsgave, har du kommet til rett sted. En personlig gave kan være mange ting. Alt fra vakre blomsterøredobber til hun som elsker blomster, til et lærarmbånd til han som elsker smykker, men som vil beholde det rå utseendet. Hos CHANTI har vi et stort utvalg av smykker for den feminine så vel som den maskuline smaken – det er derfor rikelig anledning til å finne en personlig bryllupsgave til enten han, henne eller paret. 

Navn smykker 

Navnesmykker er en opplagt måte å personliggjøre en bryllupsgave på. Våre navnesmykker kommer i mange nyanser og de finnes i både gull og sølv. For eksempel har vi et navnekjede som er satt sammen av to hjerter, hvor det kan graveres en liten tekst på hvert hjerte. Et slikt halskjede er den opplagte måten å personliggjøre et smykke på, da brudeparets navn, datoen for bryllupet eller noe helt tredje kan graveres på anhenget. Halskjedet kan du se her . Et enklere eksempel kan være følgende kjede, som har et skinnende anheng i sølv. På samme måte kan det graveres tekst på dette anhenget, som kan gjøre smykket til en personlig bryllupsgave. Anhenget og selve kjeden er mer nøytrale i motsetning til hjerteanhenget, noe som gjør det til et opplagt gavevalg for begge kjønn. Du finner det enklere eksemplet på et personlig halskjede her. Et navnesmykke er den perfekte måten å udødeliggjøre og personliggjøre en gave. Du kan se vårt store utvalg av navnesmykker her.  

tro, håp, kjærlighet

God bryllupsgave 

Det finnes ingen bedre bryllupsgave enn en som symboliserer kjærlighet. Hjertet er et symbol på kjærlighet og er derfor perfekt for denne dagen. Hos CHANTI har vi smykker med ulike hjertemotiver som gir hvert sitt uttrykk – det er derfor noe for enhver smak. Hvis hjertesmykket er for ditt livs kjærlighet, kan partnerens navn graveres inn i smykket som et symbol på deres kjærlighet til hverandre. Er smykket til en venn, har vi også svaret på dette. Du kan se vårt brede utvalg av hjertekjeder og andre bryllupsgaveideer her . Hjertet er som sagt et velkjent symbol på kjærlighet, og det forbindes ofte med to andre meningsfulle ord – nemlig tro og håp. Dette er tre sterke ord som beskriver essensielle verdier i et ekteskap. Det er mange måter å uttrykke takknemlighet til din kjære eller noen som står deg nær. En klassisk, elegant og god bryllupsgave vil være et smykke med anheng av tro, håp og kjærlighet. Hos CHANTI finnes disse i mange varianter, som halskjeder, armbånd og ankelkjeder. Kjøpet avhenger derfor rett og slett av mottakerens smak. Et eksempel er dette 14 karat gullanheng med en skinnende overflate. Det er et enkelt anheng som kan brukes til både hverdag og fest, og brukes av alle og enhver, da det kan ' dresses ' opp og ned. Se det elegante anhenget her . 

Sjekk våre siste innlegg!