Alt du vil vite om halskjeder

Alt du vil vite om halskjeder

 Hvilket kjede?

Hvilket halskjede du skal velge avhenger av din personlige stil. Hvis du er ute etter noe enkelt og feminint, er en tynn kjede med et søtt anheng det perfekte valget. Du kan også gå for et perlekjede. Hvis du er til noe mer edgy, er panserkjeden akkurat for deg! Denne kjeden finnes også i mange bredder, så du kan velge en som passer deg perfekt.

Hvor tykt bør et halskjede være?

Hvor tykt kjedet ditt skal være avhenger bare av din personlige stil. En tynn kjede gir et enklere og mer feminint utseende, mens en tykk kjede er mer rustikk og maskulint. Den vanligste tykkelsen på et halskjede er rundt 1 mm, men det varierer også avhengig av hvilken kjede det er snakk om!

 sølvkjede

Hvor mye veier et halskjede?

Vekten til et kjede avhenger av tykkelsen, lengden og materialet til kjedet. For eksempel er gull tyngre enn sølv, og vil derfor veie mer.

Hvordan rengjøre kjedet ditt?

Som med mange andre smykker kan du rengjøre kjedet ditt med en mild såpeblanding og en ren klut. Bløtlegg kjedet i 10 minutter, skyll det i kaldt vann og tørk det deretter med en ren klut.

pansret kjede

Hva er en ankerkjetting?

Som navnet tilsier, er ankerkjettinger, også kalt marine kjettinger, inspirert av ankerkjettinger på skip. Ankerkjettingen er en dristig lenkestil som kan brukes med eller uten anheng.

Hva er forskjellen mellom rund og fasettert ankerkjetting?

En fasettert ankerkjetting er en ankerkjetting som er fasettert med flate kanter. Den runde ankerkjettingen er ikke slipt til et flatt uttrykk.

Hva er den vanligste bredden for ankerkjettinger?

Den vanligste bredden for ankerkjetting er ca 1,3 mm.

gullbelagt kjede

Hva er en slangekjede?

Slangekjedet består av en serie små ringer, enten plater eller bånd, som er tett koblet til en glatt og slank kjede. På grunn av deres halvstive struktur kan det ikke være noen knute på dem. De fanger heller ikke hår eller lo.

Hva er den vanligste bredden for slangekjeder?

Den vanligste bredden for slangekjeder er 0,9 mm, men om du velger denne bredden eller noe tykkere er helt opp til din egen smak.

figaro kjede i sølv

Kan du sette anheng på slangekjeder?

Du kan enkelt dekorere slangekjeden din med et fint anheng. Slangekjedet er veldig enkelt og det vil derfor ikke ta oppmerksomheten fra anhenget.

Sjekk våre siste innlegg!