Smykker til ham

Smykker til ham

Smykker for menn 

Smykker og tilbehør anses ikke lenger som utelukkende feminint, og det har vi sosiale medier å takke for. Med lanseringen av «mens wear fashion week» ble smykker for menn en trend. Siden menn ikke er storforbrukere av motemagasiner sammenlignet med kvinner, tok sosiale medier over, spesielt Instagram. På denne måten ble herreklær og de nyeste trendene delt over hele verden. Hvis du leter etter en gave til personen du bryr deg om, så er smykker det perfekte valget. Smykker er en personlig gave i seg selv, noe som har en spesiell betydning og ikke minst varer de lenge. Finn alle våre herresmykker her . 

Ringer 

Den heteste trenden innen smykker for menn er lite. Ringer for menn har lenge signalisert makt, rikdom og ekteskap. Det har også lenge vært en tradisjon for menn å bære signaturringer på lillefingeren med en logo eller segl som representerer universitetet deres. Spesielt ringer har derfor en helt spesiell og personlig betydning. Dette betyr imidlertid ikke at det trenger å være en spesiell historie bak en ring, den kan også bare tjene som et ekstra krydder til antrekket. Hvis du leter etter en personlig gave til personen du bryr deg om, vil en ring være et flott sted å starte. Før du kjøper en ring til ham, bør du vurdere stilen hans. Finn ut om han er for sølv, gull eller andre metaller. Enten han er for de helt enkle smykkene, f.eks. hvis ikke går han med smykker ennå, eller til noe mer iøynefallende med spesielle mønstre og edelstener. Imidlertid kan det ofte være lurt å starte med noe veldig enkelt. Finn alle våre ringer til menn her. 

doubledouble

Halskjeder 

Menn har brukt halskjeder i tusenvis av år, og gjort det med stil. Kjenner du noen som kanskje kan heve stilen sin litt, så er et halskjede den perfekte måten å gjøre det på. Uten mye innsats kan du få ham til å virke stilig og selvsikker med de riktige smykkene. Først er det lurt å finne ut hvilken lengde og størrelse kjedet skal ha. Gjennomsnittlig lengde på kjeder for menn er vanligvis 50 cm, noe som betyr at den går til like rundt kragebeina. Denne lengden passer derfor godt til både skjorter og t-skjorter. Er det et halskjede med anheng er det smartest å velge et kjede litt lengre, ca 55-65 cm, slik at anhenget henger midt på brystet. I tillegg betyr også bredden på kjedet. Er det et kjede uten anheng kan det være lurt å velge et kjede med en bredde på 2-6mm. Det er viktig at du matcher bredden på kjedet til lengden, og passer på at kjedet ikke er for tykt om det skal være med anheng, da et bredt kjede fort kan overskygge selve anhenget. 

Kjeder 

Mange menn er for de litt enklere smykkene, og derfor er en veldig enkel kjede et godt valg av smykker til han du bryr deg om. Det finnes mange forskjellige kjeder, men spesielt panserkjedene er trendy akkurat nå. Disse kjedene er imidlertid ofte å se på litt yngre menn, så hvis det er til farsdagen kan det være lurt å styre unna denne. Gå heller for et anker eller kongekjede. Finn alle våre kjeder for menn her. 

Kors halskjede for menn

Personlige halskjeder 

Når du velger ett smykke for et annet, velger du på en eller annen måte noe som er personlig. Du velger en vare basert på spesifikke farger, materialer og smykketyper som passer mottakeren. Du kan imidlertid utvide denne personaliseringen med inskripsjoner, graveringer, navn, bokstaver, initialer, spesielle emblemer eller logoer. Det er alltid en god idé å gi personlige smykker i gave, og halskjeder er like gode som personlige smykker, da de enkelt kan graveres. Hvis kjedet er til kjæresten eller mannen din, kan dere få gravert navnene deres eller et spesielt jubileum dere har sammen. For venner eller kanskje til farsdagen er navn, initialer eller bare et motiv han liker en god idé. Det finnes mange forskjellige halskjeder som kan graveres, men en spesielt spesifikk type er en dogtag . Denne typen kjede elsker mange menn siden den er litt rustikk, men med inskripsjon kan fortsatt ha en spesiell betydning. Du finner alle våre dogtags her . 

Øredobber og armbånd 

Armbånd til menn trenger ikke være utelukkende for de som har en stil som skiller seg litt ut, men som passer for alle. Spesielt kjede- og lærarmbånd er populære blant menn. De er enkle, stilige og passer til ethvert antrekk. Enten det er på kontoret eller en avslappet ferie, kan et armbånd brukes. Perlearmbånd er også populære blant menn, men de er nok mest reservert for den avslappede ferien eller for når du er sammen med venner og familie. Du finner alle våre armbånd for menn her . 

 

Kanskje du har noe litt annerledes og utradisjonelt i tankene? Da er øredobber den perfekte gaven. Til den som allerede bruker smykker, eller den som elsker å uttrykke sin personlighet gjennom stilen sin. Med øredobber er det smart å gå ganske enkelt. Velg en liten kreolsk eller et morsomt motiv. Finn våre øredobber for menn her. 

Øredobber for menn

Mansjettknapper 

Mansjettknapper lar menn vise frem sin unike stil gjennom smykker, og erstatter knappene på en skjortemansjett med skinnende, karakteristisk og til og med personlig tilbehør. Mansjettknapper er definitivt et smykke som enhver mann bør eie. 

Mansjettknapper kommer i en lang rekke varianter, ikke bare i stil, materiale og design, men også i type feste. Av praktiske årsaker har noen blitt mer populære og vanlige enn andre. Enten han foretrekker kulerygg, hvalrygg eller torpedomodell, er det noen få som passer enhver manns behov og estetikk. Du kan lese hele guiden vår til mansjettknapper på bloggen vår. Hvis mannen du bryr deg om ikke er så mye for vanlige smykker, men du likevel ønsker å gi ham noe som kan piffe opp stilen hans litt, er mansjettknapper det riktige valget. Hvis han allerede eier mansjettknapper, er det lurt å finne noen i omtrent samme stil. Du kan vurdere om du bare vil gi ham de tradisjonelle mansjettknappene i sølv eller stål, eller om det trengs litt mer farge. Du kan med fordel velge noen som du synes matcher fargene i garderoben hans, eller kanskje noen som utfyller øynene hans. Finn alle våre mansjettknapper her . 

Uansett hvem den heldige fyren er, kan du finne den perfekte smykkegaven til ham her hos CHANTI. Vi håper du likte å lese denne guiden, og har blitt litt klokere på hvilke smykker du skal gi til den du bryr deg om. 

Sjekk våre siste innlegg!