Nøkkelringer med navn

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Nøkkelring med navn er for alle som ønsker en mer personlig nøkkelring eller ønsker å gi en mer personlig gave. Nøkkelring navn er en perfekt gave til morsdag, farsdag eller bursdagsgave. Få gravert inn navnet ditt, kjæresten eller barnets navn, slik at du alltid har dem nær deg sammen med nøklene i hverdagen. Hvis du bestiller i dag, får du nøkkelringen med navnet som følger om kort tid. Du kan lese flere detaljer om produktene under hver ringer med navnet som du er interessert i. Se hele utvalget av navnesmykker og få inspirasjon til en ny smykke.

Nøkkelring

Nøkkelringer i pene designs og different sorter. CHANTI har et godt utvalg av nøkkelringer og de er perfekte til at holde styr på din nøkler. Har du mange nøkler til huset, bilen, postkassen, etc., deretter en nøkkelring det rigtige valg. Vi har dem i forskjellige modeller og med hver sine uttrykk. Se vårt utvalg her og velg din personlige favoritt.

 

Hvorfor kjøpe en nøkkelring med navn?

En nøkkelring med navn er for alle som ønsker en mer personlig nøkkelring eller ønsker å gi en mer personlig gave. Nøkkelringer med navn er en perfekt gave til morsdagen, farsdagen eller som bursdagsgave, og du kan f.eks. få gravert ditt eget navn, kjærestes eller barnets navn slik at du alltid har dem nær deg sammen med nøklene i hverdagen.

Hva skal stå på nøkkelringer med navn?

Det er mest vanlig å velge fornavn på nøkkelringer, men det er helt opp til en selv hva man velger. Det kan også være det fulle navnet, etternavnet eller et kallenavn.

Hva koster nøkkelringer med navn?

Hos CHANTI kan du kjøpe vakre nøkkelringer med navn til en overkommelig pris. Våre nøkkelringer med navn koster kun rundt 250-350 NOK.