Diamant armbånd

Pris
  1. Aagaard armbånd i forgylt sølv med og 1 briljantslipte hvite diamanter.
    Veilederpris 460,-
    CHANTI-pris 437,-
  2. Aagaard diamant armbånd i sølv med og 1 briljantslipte hvite diamanter.
    Veilederpris 382,-
    CHANTI-pris 378,-

Diamant armband er tilgjengelig i mange forskjellige design, og vi har mange fine diamant armbånd. De vil fullføre hver look. Bli kveldens midtpunkt med en elegant diamant armbånd. Alle våre diamant armbånd skinner av kvalitet og passer de fleste kvinner. Hvis du kjøper armbånd og smykker på CHANTI, kan du spare opptil 70%. Samtidig vil du få din diamant armbånd levert raskt i fine gaveesker. Unn deg selv eller noen du kjenner med en diamant armbånd.

Hvilken størrelse diamantarmbånd?

Størrelsen på diamantarmbåndet er bare omkretsen av håndleddet. Hvis omkretsen på håndleddet ditt (løst målt) er 18 cm, så må du velge et diamantarmbånd på 18 cm.

Hvilken hånd bruker du diamantarmbånd på?

Det er helt opp til deg hvilket håndledd du bruker diamantarmbånd på. Har du en klokke på venstre håndledd kan det være smart å sette diamantarmbåndet til høyre.

Hva koster et diamantarmbånd?

Diamantarmbånd er ofte litt billigere enn for eksempel diamantringer og øredobber, da diamanter er mindre. Her hos CHANTI finner du vakre diamantarmbånd til en overkommelig pris. Unn deg selv eller din kjære et vakkert diamantarmbånd.
Armbånd med diamanter

Armbånd med diamanter i pene design - Bestill ditt armbånd med diamanter her. CHANTI har nemlig lave priser som er betydelig lavere sammenlignet med de anbefalte utsalgspriser. Vi har også et stort utvalg av armbånd med diamanter og andre fine steiner typer. Et armbånd med diamanter vil kle alle kvinner og gjøre deg mye mer attraktivt. En diamant armbånd vil gjøre deg skinne alle gode anledninger. Bla gjennom hele vårt utvalg av armbånd og finne et fint armbånd som passer din personlige stil. Hvis du kjøper et armbånd med diamanter fra oss, gir vi en rask og sikker på døren. Du unngår å måtte butikker og vil alltid ha 30 dagers returrett hvis du var å heve kjøpet.