Månestein

Månestein

Månesteinen har navnet sitt fordi den ligner måneskinn. Månesteinen kommer ikke direkte fra månen, men den har likevel en nær tilknytning til månen og dens faser.

Historie og myter

Hvis du føler deg påvirket av månens faser, vil det være fordelaktig å anskaffe en Månestein. Den vil kunne hjelpe deg å komme i balanse og finne ro under for eksempel fullmåne.

Ikke bare hjelper den på "bivirkninger" i månens faser, steinen kan også komme de som ønsker å komme i nærmere kontakt med sin feminine side til gode.

Plassering

Månesteinen kommer ikke direkte fra månen, men den kan finnes forskjellige steder rundt om i verden. Månesteinen ble en gang kalt "Adularia" da de første høykvalitets månesteinene ble funnet i byen Mt. Adular i Sveits.

ring

Verdivurdering og pris

Månesteinen er spesielt verdsatt på grunn av måneskinn. I tillegg påvirker størrelse og farge også verdien på steinen.

Smykker med månestein

Hos CHANTI har vi en rekke smykker med Månesteinen i. Steinen setter et fint og spesielt preg på smykket, og alle kan bruke disse smykkene. Månesteinen har et unikt uttrykk, som passer til både gull- og sølvsmykker. Du kan se hele CHANTIS utvalg av smykker med Månestein her.

Vanlige spørsmål om Månesteinen

Hva er en månestein?

Månesteinen er en stein av mineraler som kan males til å se ut som måneskinn i vann. Selv om Månesteinen ikke kommer fra månen, har den fortsatt en nær forbindelse til månen, og det er en sammenheng mellom Månesteinens energier og fullmånekreftene.

doubledouble

Hvor kommer Månesteinen fra?

Månesteiner finnes flere steder rundt om i verden, men de fineste steinene finnes på Sri Lanka. Det finnes imidlertid også Månesteiner i Australia, India, Brasil og flere andre steder.

Hva gjør en månestein?

Å anskaffe en Månestein vil gagne deg som ønsker å komme i kontakt med din feminine energi. Noen kan være kjent med å bli påvirket av månens faser – hvis det er deg, kan en månestein være svært nyttig for å åpne deg for månens energier.

Hva betyr grønn månestein?

En grønn månestein hjelper til med å rense hjertesenteret vårt for negative følelser som sinne, sjalusi og selvfordømmelse. Steinen kan gi en ro i kroppen, som gjør at du ønsker å være mer tilstrekkelig til å kunne le av deg selv og ikke ta ting for seriøst.

Hva er månesteinen bra for?

Månesteinen kan hjelpe med flere forskjellige ting i livet. Steinen er god hvis du ønsker å komme i tettere kontakt med dine feminine energier. Det betyr blant annet at Månesteinen kan være til hjelp ved graviditet og fruktbarhet.

Denne steinen har mange kvaliteter å gi ut. Det sies at det kan åpne opp for vårt tredje øye og skape balanse i livene våre.

Sjekk våre siste innlegg!