Hoops

Hoops

Denne unike øredobben kommer også med et intrikat design som kan brukes av kvinner i alle aldre. En underkategori innen bøyler er de kreolske øredobber. Det antas at de kreolske øredobber opprinnelig ble laget i New Orleans, Louisiana, og over tid ble de distribuert for salg over hele verden. Navnet kreol ble faktisk gitt til stilen fordi den bare kommer fra en veldig spesifikk klynge av afroamerikanere. 

De kreolske øredobber ble skapt som en uttrykksform inspirert av deres afrikanske aner. Smykkestilen er assosiert med Afrika den dag i dag, og den regnes som en av de mest historiske designstilene som noen gang er laget. I film og TV-serier har kreolske øredobber spilt en viktig rolle i historien og har blitt elsket av kvinner de siste tiårene. Deres popularitet sprer seg fortsatt som en ild i tørt gress på rullebanene til verdens mest kjente designere og smykkeleverandører. Gullringer var også en viktig del av afrikanske smykker i antikken. De gamle designene er også komplekse, men de ble aldri virkelig hevet til mainstream mote før kreolske øredobber ble populære overalt. Hoops-øreringer i alle former og størrelser fløy av sidene i løpet av 1970-tallet takket være dronningen av Motown, Diana Ross, hvis gigantiske gullbøyler ofte børstet toppen av skuldrene hennes. Den klassiske trenden ble tolket på nytt i løpet av tiårene med kreoler – en mer designet versjon av den enkle sirkelen – og øredobber med store bøyler ble hele tiden i Jennifer Lopez-tiden. 

ball kreoler

De elegante bøylene har blitt en klassiker innen smykker, da de kan brukes til alle anledninger og enkelt kan piffe opp et antrekk. Kreoler utstråler ren femininitet, eleganse og renhet og gir brukeren en skinnende ungdom. De er derfor et must-have i smykkekolleksjonen. For de som liker det litt mer tidløst og enkelt tilbyr vi et stort utvalg av øredobber i sølv i ulike størrelser og varianter. Bøyler kan ha mange forskjellige typer utseende, de finnes i alle slags størrelser, former, farger og finnes også med steiner og anheng. Vintage-looken går aldri av moten. Klassisk design møter gamle varianter laget av pyritt. Pyritt er en klassisk helbredende stein som støtter kropp og sjel i regenerering. Det gir nytt håp, optimisme og følelsesmessig rikdom. Med de sorte steinene og mørke zirkonene ser kreolene vintage ut, og gir en spesielt mørk glans.

Det som er bra med bøyler er at de er lette å "stable", dvs. ha på seg flere samtidig, noe som avhengig av type bøyler kan gi et elegant og feminint utseende eller et mer rått og rustikt uttrykk. 

 doubledouble

Chunky bøyler 

Kreoler kan være delikate og tynne, men de er også tilgjengelige i et mer robust utseende. Disse kalles chunky hoops, og passer godt for deg som kanskje vil ha en litt råere look. Du kan eksperimentere med ulike former og se hva du synes passer deg best. De chunky bøylene har blitt veldig populære de siste årene, og du finner dem også her hos CHANTI. 

 

Gullbøyler 

Kreoler i gull er en av de mest klassiske øredobber. Gullkreoler gir et veldig stilig og feminint utseende. Hos CHANTI har vi et vell av gull og forgylte bøyler som spenner over ulike prisklasser og stiler. Det er noe for enhver smak, så du kan være moteriktig – og fortsette. Du kan kjøpe både gullbøyler i 8 karat gull og 14 karat gull. Finn våre gullbøyler her. 

gullbelagte smykker

Sølvbøyler 

Hvis gull ikke er noe for deg eller du liker å blande, tilbyr vi også en rekke bøyler i sølv og 8 karat hvitt gull. Du kan finne alt fra de små kreolene til vakre chunky sølvringer besatt med steiner eller perleanheng. Finn våre sølvbøyler her. 

sølv kreoler

Bøyler med steiner

Er de tradisjonelle bøylene for kjedelige, eller vil du bare ha et større utvalg av bøyler? Da kan du bare ta en titt på våre vakre kreoler med steiner. Her hos CHANTI kan du kjøpe bøyler med diamanter, zirkoner, emaljer, krystaller, perler og rav. Det er noe for enhver smak, og med disse stilige øredobbene kan du gjøre et antrekk ekstra lekkert. 

Bøyler med anheng 

Ikke bare kan du velge forskjellige størrelser og metaller til bøylene dine, men også velge om du vil ha bøyler med anheng. Runde bøyler med anheng, som steinbesatte bøyler, gjør den litt finere. Ønsker du kreoler med dråpe-, hjerte- eller blomsterformede anheng, har vi det, og mye mer. Vi har mange små kreoler med dyreanheng mm. som er flotte for barn og de større bøylene med anheng og steiner for den stilige kvinnen. 

Bøyler med anheng kan perfekt kombineres med våre enkle øredobber i sølv eller enda mindre øredobber. Hvis du liker det enklere, kan du også bruke øredobbene separat. Øredobber med bøyler smigrer ansiktet og fremhever de feminine trekkene, og er derfor det perfekte smykket for enhver type. Med festet hår eller hestehale er kreolene spesielt vakre. Med langt hår fungerer øredobber med stor diameter best fordi de mindre synker lett. For korte frisyrer kan du bruke mindre filigranbøyler, samt store bøyler for ditt selvsikre statement-utseende. 

doubledouble

Bøyler for barn 

De små kreolene er også de perfekte øredobber for barn. I tillegg til å være et moteutsagn, er de enkle øredobber et flott startsmykke for barn som akkurat begynner å gå med smykker. Vi anbefaler de små bøylene i 10-12 mm til barn, og skal det skje litt mer er bøyler med søte anheng et godt valg. Finn våre kreoler her . 

 

Sjekk våre siste innlegg!