Fligran smykker

 1. øredobber i sølv med blank overflate.
  Veilederpris 383,-
  CHANTI-pris 298,-
 2. SALE Elegant krone anheng i stål
  Elegant krone anheng i stål med blank og strukturert overflate og 1 fasettslipte svarte zirkoner.

  passer til sølvkjede med bredde:
  slange maks: 1,5 mm
  venezia max: 1,5 mm
  Veilederpris 337,-
  CHANTI-pris 306,-
 3. stort firkantet rav anheng i sølv med blank overflate og 1 cabochonslipte konjakk farget rav.

  passer til sølvkjede med bredde:
  slange maks: 1,8 mm
  venezia max: 1,8 mm
  Veilederpris 444,-
  CHANTI-pris 352,-
 4. SALE Blank og matt hjerte anheng i sølv
  blank og matt hjerte anheng i sølv med blank overflate.

  passer til sølvkjede med bredde:
  slange maks: 1,2 mm
  venezia max: 1,2 mm
  Veilederpris 321,-
  CHANTI-pris 122,-

Fligran smykker er en av våre mange former og disse er vakker og elegant smykker som vil legge en viss eleganse til din samling av smykker. Fligransmykker tilgjengelig som anheng, øredobber og halskjeder. På CHANTI kan du til meget rimelige priser bestille smykker med vakre fligran mønster. Vi har et bredt utvalg av smykker med fligran for kvinner.

Filigran ringer

Filigran ringer - Du kan finne mange fine og vakrer ringer i våre smykker utvalg, og de har sine vakre former. Du kan sikkert finne en passende filigran ring med riktig form, uavhengig av behovet. CHANTI har et bredt utvalg av ringer for alle. Se vårt store utvalg gjennom og finne den rette filigran ring for deg. Du vil få den levert i løpet av kort tid.

Filigran anheng

Filigran anheng - Det er bare en av mange former, vi kan tilby deg på CHANTI. Vi ønsker å ha noe for alle, og derfor har vi anheng i mange former. Disse fligran anheng er elegant, og det er vakre anheng som vil matche de fleste. Kjøp din fligran anheng her og spar opptil 70%.

Filgran halskjede

Filgran halskjede - CHANTI har halskjeder for alle. Denne type kjede med fligran er super vakker og elegant, og vi har kjeder i mange andre former. Så du vil definitivt være i stand til å finne et kjede til dine behov blant våre mange smykker. Bestill en fligran halskjede og spare opptil 70% i forhold til butikkprisene.